" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ!!


Τα κομματόσκυλα της βουλής, συνεχίζουν και τρώνε με χρυσά κουτάλια, και οι απλοί Έλληνες πολίτες, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι αγρότες, οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, προσπαθούν καθημερινά να επιβιώσουν με επιδόματα και συντάξεις πείνας!! 

Κοπρόσκυλα του δικομματισμού, αυτό το κράτος είχατε φτιάξει εδώ και 40 χρόνια, αυτό το κράτος προσπαθείτε να διατηρήσετε με χυδαία ψέματα και υποσχέσεις γι' ακόμα μία φορά, αλλά ο κόσμος την Κυριακή, θα σας στείλει εκεί που έπρεπε εδώ και πολλά χρόνια να είχατε πάει... ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!



Οργή και αγανάκτηση προκαλούν τα απαράδεκτα προνόμια που εξακολουθούν να απολαμβάνουν οι υπάλληλοι της Βουλής, οι οποίοι τσεπώνουν εκατομμύρια κρατικών επιχορηγήσεων που θα έπρεπε να διατίθενται στην κάλυψη εξόδων του Κοινοβουλίου, ή ακόμη και στο Ταμείο Απόσβεσης Δημόσιου Χρέους, αλλά μπαίνουν στο Ταμείο Αρωγής τους!!

Σημειώστε ότι τα προνόμια αυτά...


που μεταφράζονται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ, έχουν φροντίσει όλες ανεξαιρέτως οι τελευταίες κυβερνήσεις να τα διατηρούν νομοθετικώς κατοχυρωμένα.

Άρα, δεν αναρωτιόμαστε αν είναι νόμιμο!


Πιο συγκεκριμένα, οι υπάλληλοι της Βουλής, για την κάλυψη ενός δεύτερου παχυλότατου εφάπαξ που με προκλητικό και ακατανόητο τρόπο παίρνουν σε καιρό τέτοιας κρίσης, λαμβάνουν μόνο από μισθώματα:


312.000 ευρώ το χρόνο για τα 30 τετραγωνικά εντός του κτιρίου που νοικιάζει η Βουλή στην Εθνική Τράπεζα.


Αντιθέτως, ένα άλλο... καλό παιδί, ο κυλικιάρχης με την Πόρσε που πρόσφατα συνελήφθη για χρέη προς το δημόσιο, πλήρωνε μόλις 24.000 ευρώ, παρά τα τεράστια κέρδη που καρπωνόταν.


4.000 ευρώ από υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και άλλα τόσα από γραφείο της Ολυμπιακής, για το οποίο εμείς τα γνωστά κορόιδα πληρώνουμε 48.000 ευρώ το χρόνο για να βγάζουν οι εθνοπατέρες της επαρχίας ξεκούραστα - και πάνω απ΄ όλα τζάμπα - τα εισιτήρια τους! Είναι να τρελαίνεται κανείς...


Όλα αυτά τα χρήματα και άλλα πολλά από τον κρατικό κορβανά χρησιμοποιούνται επί χρόνια για λαμβάνουν οι υπάλληλοι της Βουλής ένα δεύτερο εφάπαξ κατά τη συνταξιοδότησή τους, που φτάνει ακόμη και τις 400.000 ευρώ και μάλιστα κάποιες φορές και προκαταβολικά μέσα σε λίγες εβδομάδες.


Την ίδια ώρα, χιλιάδες άλλοι συνταξιούχοι προφανώς ενός άλλου Θεού, περιμένουν ακόμη και τέσσερα χρόνια για να πάρουν το πετσοκομένο εφάπαξ τους, ενώ ήδη αρκετοί αρμόδιοι προσθέτουν στο τέλος της φράσης τους, όταν τους ρωτούν: "Και αν το πάρετε..."










makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις