" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Επιχειρηματίας χαστούκισε τον Περιφερειάρχη



Όλη η Ρόδος συζητά από το πρωί το χαστούκι που δέχθηκε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης από τον γνωστό επιχειρηματία του νησιού Γιώργο Σπανό, ιδιοκτήτη της ναυτιλιακής εταιρείας. 

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν...

 ο επιχειρηματίας Γιώργος Σπανός, διερχόμενος με το αυτοκίνητό του μπροστά από την καφετέρια, είδε τον περιφερειάρχη μαζί με φίλους του. 

Ο επιχειρηματίας κατέβηκε από το αυτοκίνητο του και πλησίασε τον περιφερειάρχη με τον οποίο είχε μία έντονη λογομαχία για τη μη δρομολόγηση του πλοίου «Παναγιά Σκιαδενή» στη γραμμή της Σύμης.

Το πλοίο είναι ιδιοκτησίας της εταιρείας στην οποία είναι πρόεδρος ο κ.Σπανός. Ο τελευταίος φανερά εκτός εαυτού χαστούκισε τον κ. Μαχαιρίδη. Το επεισόδιο έληξε με την επέμβαση θαμώνων που απομάκρυναν τον κ. Σπανό.

Ο επιχειρηματίας καταλογίζει στον περιφερειάρχη εμπάθεια και προκατάληψη σε βάρος του, αδιαφορώντας εάν με τις ενέργειές του οδηγήθηκαν σε απόλυση 20 εργαζόμενοι στο «Παναγιά Σκιαδενή».

Μετά την λήξη του περιστατικού ο περιφερειάρχης Μαχαιρίδης μετέβη στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα με σκοπό να καταθέσει μήνυση σε βάρος του επιχειρηματία.







http://planet-greece.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις