" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Σαρώνει το Τρέιλερ της κυπριακής TV για το σημερινό παιχνίδι ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ. ( ΒΙΝΤΕΟ )

Στους ρυθμούς της αποψινής αναμέτρησης του ΑΠΟΕΛ με την Ρεάλ Μαδρίτης κινείται όλη η Κύπρος.

Η PrimeTel έχει αναλάβει την τηλεοπτική παραγωγή της σπουδαίας αναμέτρησης. Στο πλαίσιο αυτό ετοίμασε ένα εξαιρετικό και συνάμα ρηξικέλευθο τρέιλερ το οποίο παραπέμπει σε παραμύθι.


Αυτό είναι άλλωστε και το το θέμα του τηλεοπτικού σποτ. Η τεράστια επιτυχία του κυπριακού συλλόγου που μοιάζει με ένα όμορφο ποδοσφαιρικό παραμύθι.

Αρχικά στο τρέιλερ διακρίνεται το Γ.Σ.Π., το οποίο χαρακτηρίζεται "κάστρο". Στη συνέχεια μία αιθέρια παρουσία η οποία παραπέμπει σε θεά Αφροδίτη κατευθύνεται με το άλογο της σε ένα παγκάκι όπου κάθονται τρεις φίλοι.

Βγάζει ένα ποδοσφαιρικό παπούτσι και το φοράει στον έναν εξ αυτών. Αυτομάτως τον μεταμορφώνει σε παίκτη του ΑΠΟΕΛ και του παραχωρεί το άλογο της αφού έχει λάβει την ευλογία της.

Εκείνος με τη σειρά του δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης. Μικροί και μεγάλοι ξεχύνονται στους δρόμους φωνάζοντας υπέρ του ΑΠΟΕΛ.

Ακολουθούν πλάνα από την κλήρωση της Νιόν, οι πανηγυρισμοί από την πρόκριση επί της Λιόν αλλά και στιγμιότυπα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο εν δράσει.
Τα σχόλια περιττεύουν. Απολαύστε ένα από τα πιο ωραία τρέιλερ των τελευταίων ετών.

Ένας από τους λόγους που θέλουμε τον ΑΠΟΕΛ να πετύχει το θαύμα κόντρα στη "βασίλισσα" είναι για να διαπιστώσουμε εάν μπορεί να αντληθεί έμπνευση ανάλογου βεληνεκούς στο επόμενο τρέιλερ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.tragiko.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις