" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ο Δήμος Ξάνθης θα ξοδέψει 70.000 ευρώ για τις στολές δέκα (!) δημοτικών αστυνομικών

δημοτική αστυνιμία, ξάνθη, στολες αστυνομικών, δημοτικό συμβούλιο, Δμος Ξάνθης
Το απίστευτο ποσό των 70.000 ευρώ για την προμήθεια των στολών των δημοτικών αστυνομικών, που αριθμούν μόλις δέκα άτομα, ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ξάνθης.

Όπως μεταδίδει το thrakitoday.gr, κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο δήμος ενέκρινε τη διεξαγωγή διαγωνισμού για την προμήθεια στολών για τους 10 υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας, προϋπολογισμού 70.000 ευρώ. Δηλαδή για να ντυθεί ο κάθε δημοτικός αστυνομικός της Ξάνθης, θα ξοδευτούν... 7.000 ευρώ.

Σε μια προσπάθεια μάλιστα να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα αναφέρθηκε πως πρόκειται για καλοκαιρινές και χειμερινές στολές, δύο στον κάθε αστυνομικό, και πως οι στολές αυτές αντικαθίστανται κάθε δύο χρόνια.

Το σίγουρο ωστόσο είναι πως το ποσό παραμένει σε κάθε περίπτωση υπέρογκο, ενώ αξίζει να συνυπολογιστεί το γεγονός πως η δημοτική αρχή κατά καιρούς έχει αναφερθεί στην αδυναμία της να προστατέψει τη δημοτική περιουσία, λόγω έλλειψης πόρων για τη φύλαξη των χώρων, ενώ την ίδια στιγμή παρουσιάζεται πρόθυμη να δαπανήσει 70.000 ευρώ για στολές....





thrakitoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις