" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Παγκόσμια ημέρα στήθους και... Αυτά είναι τα δέκα καλύτερα «επώνυμα» ντεκολτέ!

Έχουμε ακούσει για την παγκόσμια ημέρα μπριζόλας, για την παγκόσμια ημέρα περιτυλίγματος, αλλά και για την παγκόσμια ημέρα κατά του θορύβου. Στη μεγάλη λίστα με τους πιο παράξενους εορτασμούς έρχεται να προστεθεί άλλη μία, που είναι σίγουρο ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανδρών. Πρόκειται για την παγκόσμια ημέρα γυναικείου μπούστου, η οποία μάλιστα γιορτάζεται σήμερα.

Σε αυτό το πλαίσιο, γνωστή εταιρεία εσωρούχων της Βρετανίας διενήργησε έρευνα για το καλύτερο γυναικείο μπούστο του κόσμου. Το δείγμα της έρευνας περιελάμβανε περί τις 1.000 γυναίκες διαφορετικών ηλικιών, οι οποίες κλήθηκαν να απαντήσουν σε μια πολύ απλή ερώτηση: «Ποια διάσημη γυναίκα είτε από τον καλλιτεχνικό χώρο είτε από το χώρο της τηλεόρασης έχει το καλύτερο μπούστο;»


Πρώτη στη λίστα των προτιμήσεων ανήλθε η Βρετανίδα παρουσιάστρια Holly Willoughby. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Scarlett Johansson, ενώ την τρίτη και τέταρτη θέση κατέλαβαν η Beyonce και η Rihanna, αντίστοιχα.


Η έρευνα επίσης εξέτασε κατά πόσον οι γυναίκες ένιωθαν άνετα να δείχνουν το μπούστο τους. Πάνω από τις μισές γυναίκες του δείγματος απάντησαν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να φορέσουν μια μπλούζα που θα αναδεικνύει το στήθος τους, καθώς τις κάνει να νιώθουν σέξι.


Επίσης, το 50% των γυναικών ομολόγησαν ότι χρησιμοποιούν το μπούστο τους ως ένα «μυστικό όπλο», όταν θέλουν να εξυπηρετηθούν πιο γρήγορα σε ένα μπαρ, είτε να κάνουν καλή εντύπωση κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού, είτε πάλι για να αποφύγουν να πληρώσουν κάποιο πρόστιμο της Τροχαίας...


Η δεκάδα:

1.    Holly Willoughby



2.    Scarlett Johansson



3.    Beyonce



4.    Rihanna



5.    Marilyn Monroe




6.    Dita Von Teese



7.    Katy Perry



8.    Brigitte Bardot



9.    Kim Kardashian



10.  Lara Stone






















http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις