" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ούτε εξέδρα, ούτε επίσημοι στην Κέρκυρα!


Ούτε εξέδρα, ούτε επίσημοι στην Κέρκυρα! Ούτε η εξέδρα στήθηκε, αλλά ούτε και επίσημοι έδωσαν τον παρόν στον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου στην Κέρκυρα, υπό τον φόβο επεισοδίων.


Η απόφαση να μην στηθεί εξέδρα επισήμων ανήκει στον Περιφερειάρχη Σπύρο Σπύρου. Αντ’ αυτής η ελληνική σημαία θα αποτελέσει το σημείο, όπου μαθητές και συμμετέχοντες στα τμήματα παρέλασης θα στρέψουν «κεφαλή δεξιά».

Η ιδέα υλοποιείται υπό τον φόβο επεισοδίων, ανάλογων με αυτών που σημειώθηκαν σε όλη την χώρα, αλλά και των όσων διημείφθησαν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2011 στην Κέρκυρα.

Υπενθυμίζεται ότι τότε οι διαδηλωτές είχαν εξαναγκάσει σε αποχώρηση τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, Γενικό Γραμματέα Εμπορίου Στέφανο Κομνηνό, απαιτώντας να φύγει προκειμένου να γίνει η παρέλαση για την επέτειο του ΟΧΙ. 

Τελικά, ο Σπ. Σπύρου είχε ματαιώσει την παρέλαση…

Ίδιοι οι λόγοι που δεν θα εκπροσωπηθεί η κυβέρνηση στις εκδηλώσεις, με επίσημο απεσταλμένο εξ Αθηνών
Σε χώρο κάτω από την εξέδρα αναμένεται να βρεθεί ο Περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου και οι αιρετοί εκπρόσωποι Περιφέρειας και Δήμου (ο Δήμαρχος Γ. Τρεπεκλής απουσιάζει στην Τουριστική Έκθεση της Μόσχας).

Ο βουλευτής Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε ήδη ότι θα βρίσκεται στην Αθήνα, εκπροσωπώντας τη ΝΔ στις εκεί εκδηλώσεις, ενώ απούσα θα είναι και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου

Αμφότεροι, πάντως, τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν στο νησί για επαφές και συνομιλίες ενόψει εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις