" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 28χρονος "Λάμπρος Φούντας" στην Πεύκη;







Σκηνικό «Λάμπρου Φούντα» και σοβαρά τρομοκρατικά ίχνη κρύβονται, πίσω από τους δράστες της ένοπλης συμπλοκής, από την οποία τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, και ένας από τους δράστες. Ο τραυματίας δράστης, Έλληνας 28 χρόνων, είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι GLOCK των 9ΜΜ, μία τσάντα, που περιείχε ένα μπιτόνι βενζίνης, δύο κατσαβίδια «ταυ», μία θήκη ...

καλύμματος τιμονιού, και κάποια άλλα αντικείμενα, τα οποία δεν έχουν εξεταστεί ακόμη. Επίσης, σχεδόν δίπλα από το σημείο, στο οποίο έπεσε τραυματισμένος βρέθηκε μία μοτοσυκλέτα που είχε κλαπεί πριν από τρεις ημέρες από την περιοχή της Κυψέλης. Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας εκτιμούν ότι πολύ πιθανόν οι δράστες κινούνταν στην περιοχή για την κλοπή κάποιου αυτοκινήτου. Αν ταυτοποιηθούν τα στοιχεία ταυτότητας που έδωσε σε αστυνομικούς και νοσηλευτές, ως πραγματικά, οι αστυνομικοί μιλούν για άτομο που κινείται στον αντιεξουσιαστικό χώρο και οι έρευνες παίρνουν άλλη διάσταση και τρομοκρατική χροιά.
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 19:00 όταν το πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης κινήθηκε προς την Πεύκη, έπειτα από κλήση που ανέφερε την ύπαρξη ενοχλητικού, ίσως και διαταραγμένου ατόμου έξω από το πολιτιστικό κέντρο της περιοχής. Όταν έφθασαν στη συμβολή των οδών Επικούρου και Αιόλου, οι δύο αστυνομικοί δέχθηκαν τα πυρά των δύο δραστών, προλαβαίνοντας και εκείνοι να ανταποδώσουν. Ο ένας αστυνομικός δέχθηκε τουλάχιστον 3 σφαίρες στο στήθος και παρότι φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, οι βολίδες φαίνεται να το διαπέρασαν. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου η σοβαρότητα της κατάστασής του επέβαλε τη διασωλήνωσή του. Ο συνάδελφός του μεταφέρθηκε και αυτός στο ίδιο νοσοκομείο με τραύματα στο στήθος και τον δεξί ώμο.
Ο δράστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, δηλώνοντας κάποια στοιχεία ταυτότητας, με τραύματα στο χέρι και το γλουτό, με τους αστυνομικούς να επιχειρούν την ταυτοποίηση των στοιχείων του, αφού δεν είχε κάποιο έγγραφο που να την πιστοποιεί, προκειμένου να κατευθύνουν τις έρευνες. Δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπήρχε πράγματι κάποιο ενοχλητικό άτομο στο συγκεκριμένο σημείο, και οι αστυνομικοί να ήρθαν τυχαία αντιμέτωποι με τους δύο δράστες, αφού εντοπίστηκε ο πολίτης που είχε κάνει την κλήση στο κέντρο της Άμεσης Δράσης και καταθέτει σχετικά.
Ο δεύτερος δράστης μετά τον τραυματισμό των αστυνομικών και του συνεργού του, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες άρπαξε το όπλο ενός εκ των αστυνομικών, μπήκε στο περιπολικό και τράπηκε σε φυγή με αυτό. Άλλες πληροφορίες, ανέφεραν πως ένας από τους τραυματίες αστυνομικούς επιχείρησε να αποτρέψει την αρπαγή του περιπολικού και… κρεμάστηκε από αυτό, πυροβόλησε τον δράστη, ίσως το όπλο του έπεσε μέσα στο περιπολικό, σύρθηκε μερικά μέτρα και έπεσε. Το αστυνομικό όχημα βρέθηκε λίγο αργότερα, σε μικρή απόσταση, στην περιοχή της Κηφισιάς κοντά στο νοσοκομείο ΚΑΤ, στην οδό Θεσσαλονίκης, με το αστυνομικό όπλο στο εσωτερικό του. Κάποιες μαρτυρίες ανέφεραν ότι και ο δεύτερος δράστης ήταν τραυματισμένος όταν βγήκε από το περιπολικό.

BLOKO.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις