" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΑΞΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2010-11 Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ


Ρεκόρ Βαθμών (72) στην κατηγορία.Απόλυτη δικαίωση για τα "Καναρίνια"
Ο Παναιτωλικός κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Β' Εθνική κατηγορία, καθώς στην 34η και τελευταία αγωνιστική πέρασε νικηφόρα 3-2 από την Ηλιούπολη, ενώ την ίδια στιγμή ο μέχρι σήμερα πρωτοπόρος ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε την ήττα στο Ηράκλειο με 4-1 από τον ΟΦΗ, παρόλο που προηγήθηκε στο σκορ.
Οι Αγρινιώτες δεν είχαν κανένα άγχος σε αντίθεση με τους γηπεδούχους και προηγήθηκαν στο 22'. Ο Θεοδωρίδης με ωραίο σουτ νίκησε τον Αδαμόπουλο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχε γίνει και το 2-0 για τους φιλοξενούμενους, με τον Καραμαλίκη να σκοράρει για ακόμη μία αγωνιστική στο 39'. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αγρινιώτες έριξαν ρυθμό και έδωσαν την ευκαιρία στην Ηλιούπολη να μειώσει σε 2-1 στο 74', όμως στο 88' ο Μπουμάλ επανέφερε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων στα δύο γκολ. Μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Αναστασιάδης σκόραρε σε βάρος της ομάδας του για το 3-2, το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος δίνοντας στον Παναιτωλικό το πρωτάθλημα, ενώ η Ηλιούπολη θα παίξει στα πλέι άουτ!
Ο προπονητής των καναρινιών, Μπάμπης Τεννές,μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με την Ηλιούπολη τόνισε:
"Η ομάδα του Παναιτωλικού είναι πρωταθλήτρια, απόλυτα δίκαια.Είμαστε στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και μας έχει προσφέρει μια απίστευτη χαρά.  Μια ομάδα με καθαρότατο τρόπο έφτασε τους 75 βαθμούς, που αποτελεί ρεκόρ στην κατηγορία, είχαμε 10 διπλά και φτάσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.Δεν ξεχνάμε ότι υπάρχουν και δύο βαθμοί δικοί μας. Είναι απόλυτη δικαίωση, για τον κόσμο, τον πρόεδρο και τα παιδιά. Εύχομαι στους ανθρώπους της Ηλιούπολης, που μας αντιμετώπισαν καθαρά και η φιλοξενία τους ήταν άψογη, ότι καλύτερο στην συνέχεια".
Ηλιούπολη (Μίκι Τσίρκοβιτς): Αδαμόπουλος, Λαμπρόπουλος, Νικολόπουλος, Θάνος, Μπέριος, Ηλιόπουλος, Κρητικός, Στεφανίδης, Λεοντίου, Δημήτρης, Ουρόσεβιτς.
Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Κούσας, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ετζενγκουέλε, Δέντσας, Μπαϊκαρά, Μπουμάλ, Θεοδωρίδης, Καραμαλίκης.

Βαθμολογία 34ης αγωνιστικής



1. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 75
2. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 74
3. ΟΦΗ 69
4. ΤΡΙΚΑΛΑ 60
5. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 60
6. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 53
7. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 52
8. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 47
9. ΒΕΡΟΙΑ 44
10. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 41
11. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ 38
12. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ 37
13. ΙΩΝΙΚΟΣ 37

14. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 36
15. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 36
16. ΕΘΝΙΚΟΣ 35
17. ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 33
18. ΚΑΛΛΙΘΕΑ 19




Nέα απo την Ευρυτανία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις