" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΣΟΚ στην Κέρκυρα : Πυροβόλησε με καραμπίνα τον γιο του!



Απίστευτο περιστατικό στην Κέρκυρα.
 
Ένα απίστευτο περιστατικό συγκλονίζει αυτή την ώρα την τοπική κοινωνία της Κέρκυρας στο χωριό του Αγίου Ματθαίου, καθώς πατέρας τράβηξε τη σκανδάλη προς το γιo του, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.  

Πιο αναλυτικά, ο 63χρονος πατέρας πυροβόλησε τον γιο του με κυνηγετική καραμπίνα στις εννέα και μισή το βράδυ και από εκείνη την ώρα έχει κλειστεί μαζί με το όπλο και τη γυναίκα του στο σπίτι και αρνείται να παραδοθεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έπειτα από διαμάχη για περιουσιακά ζητήματα δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσά τους με αποτέλεσμα ο πατέρας να πάρει το όπλο και να βγει στην αυλή που ήταν ο γιος του, πυροβολώντας τον από πίσω. 
 
Οι δυο τους μένουν σε διπλανά σπίτια και κτηματικές διαφορές φαίνεται πως ήταν η αιτία που ήρθαν σε σύγκρουση. 

Ευτυχώς, ο τραυματίας, που βρίσκεται περίπου στην ηλικία των 40 χρόνων, αυτή την ώρα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κερκύρας και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, αφού τα σκάγια τον βρήκαν στα οπίσθια. 
 
Για προληπτικούς λόγους το παιδί και η σύζυγός του μεταφέρθηκαν από την αστυνομία σε ασφαλές μέρος, καθώς ο 63χρονος αρνείται να παραδοθεί και βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι με τη γυναίκα του και την καραμπίνα. 
 
Για το λόγο αυτό έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση από την αστυνομία, προκειμένου να ξεκινήσει ο διάλογος μαζί του και να τον πείσουν να παραδοθεί, ώστε να ξεκινήσει προανακριτική εξέταση.
 
 
 
 
 
http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις