" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Όργιο κερδών για τα ΜΜΕ με το χρυσό δεκαπενθήμερο 24/4/12 με 6/5/12 και τα δύσκολα τερτίπια της Πολιτικής!


Το τι χρήμα εισπράττεται από τη TV, το ραδιόφωνο, και τις Κυριακάτικες εφημερίδες, από τα Κόμματα και τα στελέχη τους αυτό το δεκαπενθήμερο δεν περιγράφεται. 

Τα ποσά μετράνε σε εκατομμύρια!  

Όσοι έχουν ζήσει τις Πολιτικές των Ελληνικών Κομμάτων των τελευταίων 30 χρόνων, λίγο πολύ «διαβάζουν» τα ρεπορτάζ, τα επιχειρήματα, το είδος των φωτογραφιών που δημοσιεύονται οι οποίες επιλέγονται από τους ίδιους τους πολιτικούς, και καταλαβαίνουν, ποιό Μέσο υποστηρίζει ποιόν και σε ποιό βαθμό!

Έτσι κρίνονται ποιές...


τοποθετήσεις δημοσιεύονται στις πρώτες σελίδες, ποιές θάβονται στις επόμενες και η διαμάχες είναι σφοδρότατες.

Πχ. το «Πρώτο Θέμα» έχει πάρει καθαρή θέση υπέρ του «Μπένι» και τον παρουσίασε στην έκδοση της περασμένης Κυριακής, στις τρεις πρώτες σελίδες με τρεις αντίστοιχες πολύ καλές καλλιτεχνικές φωτογραφίες του.


Όλες δε είναι πελώριες! 


Η…φάτσα του δε, που συνήθως εμφανίζεται…θυμωμένη και συνοφρυωμένη, και στις τρεις φωτογραφίες είναι συμπαθέστατη! 


Για αυτό το λόγο εξ΄άλλου οι καλοί φωτογράφοι πληρώνονται αδρά.


Ο Α. Σαμαράς, εμφανίζεται ποιό μέσα, ποιο συμμαζεμένα, ωστόσο και η δική του φωτογραφία είναι εξαιρετική! Μοιάζει με… ζαν πρεμιέ, παρά για πολιτικός! 


Το ίδιο ισχύει και με τις ολοσέλιδες καταχωρήσεις των δύο Κομμάτων!  

Πρώτα, εμφανίζεται αυτή του ΠΑΣΟΚ και μετά της ΝΔ!

Γνωρίζετε, σεβαστοί αναγνώστες, ότι ένας από τους χειρότερους εχθρούς νέων και παλαιών Ηγετών, είναι αυτή η ακαταμάχητη «Έπαρση» που τους κυριεύει! 


Όσοι δεν μπορούν να τη συγκρατήσουν πολύ γρήγορα αρχίζουν να χάνουν τα στηρίγματά τους, που είναι κυρίως τα στελέχη του άμεσου περιβάλλοντός τους. 


Είναι οι κολώνες του κάθε Ηγέτη γιατί επάνω σε αυτές στηρίζεται. Πρέπει να Κερδίσει δύο πράγματα από το Επιτελείο του:


Τη Συμπάθειά τους και το Σεβασμό τους. Να τους κάνει να το Συμπαθήσουν και το κυριότερο, πρέπει να Κερδίσει το Σεβασμό τους! Αν τα καταφέρει και για όσο καιρό ισχύουν αυτά τα δύο συναισθήματα, θα τον στηρίζουν με όση δύναμη διαθέτουν. Μόλις ένα από τα δύο, υποχωρήσει αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση και κλονίζεται το στήριγμά του. Μη νομίζετε ότι αυτά τα πράγματα είναι εύκολα.

Ο Ηγέτης πολύ συχνά, είναι υποχρεωμένος να παίρνει αποφάσεις που αναγκαστικά περιλαμβάνουν μεγάλα μεγέθη δυσαρέσκειας για τα στελέχη του


Όταν πρέπει να επιλέξει μεταξύ δύο κορυφαίων συνεργατών του, οφείλει να βρει τρόπο να μετριάσει τη δυσαρέσκεια του μη επιλεγμένου! 


Το όχι, πχ, μπορεί να ειπωθεί, απότομα, ξερά και επιθετικά, και να κάνει τον απέναντι να «σκάσει» από το θυμό του και από την άλλη πλευρά, μπορεί να ειπωθεί ήρεμα και γλυκά και να μειώσει αρκετά τη φυσιολογική δυσαρέσκεια του άλλου! Είναι θέμα επιλογής…

Οι «Ισορροπημένοι» και «Ώριμοι» Ηγέτες που χειρίζονται Έξυπνα αυτές τις δύσκολες φάσεις της καριέρας τους, σίγουρα επιβιώνουν περισσότερο!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις