" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Λιβαδειά:Συμπλοκές Χρυσαυγιτών και αριστεριστών με λοστούς και καδρόνια



Συμπλοκές μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών και αριστεριστών, έγιναν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Πέμπτης στη Λιβαδειά, ενώ και άλλα επεισόδια απειλήθηκαν νωρίτερα στη Θήβα.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία μέλη της Χρυσής Αυγής μοίραζαν φυλλάδια στη Λιβαδειά όταν δέχτηκαν επίθεση, αρχικά φραστική που εξελίχθηκε σε συμπλοκή, από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βάζοντας τέλος στα επεισόδια, ενώ έκαναν 26 προσαγωγές και συγκεκριμένα προσήχθησαν 13 μέλη της Χρυσής Αυγής και 13 από τις αντίπαλες ομάδες.
Μια κοπέλα, μέλος της Χρυσής Αυγής που ήταν μεταξύ των προσαχθέντων, απειλούσε με μήνυση για σωματικές βλάβες γιατί έχει τραυματιστεί, χωρίς όμως να χρειαστεί να μεταβεί σε νοσοκομείο.
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία.
Σημειώνεται ότι η Χρυσή Αυγή είχε προαναγγείλει την διανομή προεκλογικών φυλλαδίων, τόσο στη Λιβαδειά όσο και στη Θήβα. Στη Θήβα γύρω στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης υπήρξε αντιπαράθεση και πάλι μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και ατόμων που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο και την εξωκοινοβουλευτική αριστερά, αλλά το επεισόδιο δεν πήρε έκταση.





Συμπλοκή οπαδών της Χρυσής Αυγής με ομάδα αριστερών στη Λιβαδειά

φωτο απο starlamias,tabloid.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις