" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Στάθηκε μπροστά στην οθόνη και πυροβολούσε - Λουτρό αίματος σε προβολή του νέου Μπάτμαν

Στάθηκε μπροστά στην οθόνη και πυροβολούσε - Λουτρό αίματος στην πρώτη προβολή τ
Ανεβαίνει από ώρα σε ώρα ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων του ψυχοπαθή μασκοφόρου που άνοιξε πυρ μέσα σε ένα σινεμά στο Ντένβερ του Κολοράντο των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια της πρώτης προβολής της νέας ταινίας του Μπάτμαν.
Αρχικά, η αστυνομία μιλούσε για δέκα θύματα και 40 τραυματίες, αλλά σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τα θύματα είναι 14 -μέχρι στιγμής- ενώ οι τραυματίες πολλοί περισσότεροι.
Υπενθυμίζεται, ότι κατά τη διάρκεια μεταμεσονύχτιας προβολής της νέας ταινίας της σειράς Μπάτμαν, «Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή»,  στο προάστιο Ορόρα του Ντένβερ, ένας ένοπλος που φορούσε αντισφυξιογόνο μάσκα μπήκε στην κινηματογραφική αίθουσα, στάθηκε μπροστά από την οθόνη και άνοιξε πυρ σκοτώνοντας όποιον έβρισκε μπροστά του και τραυματίζοντας δεκάδες ανυποψιάστους θεατές.
Αρχικά, οι θεατές νόμιζαν ότι πρόκειται για κάποιο δρώμενο στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας. Μόλις είδαν όμως τους διπλανούς τους να σωριάζονται αιμόφυρτοι, επικράτησε πανικός καθώς οι άνθρωποι προσπαθούσαν να γλυτώσουν τρέχοντας προς την έξοδο. Στη συνεχεια ο άγνωστος πέταξε καπνογόνο για να διευκολύνει τη φυγή του.

Οι αστυνομικές αρχές εξαπόλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του και μετά από λίγη ώρα συνελήφθη ένας ύποπτος στο πάρκιν του σινεμά. Ήταν ντυμένος στα μαύρα, είχε καραμπίνα και πιστόλι και για την προστασία φορούσε αλεξισφαιρο γιλέκο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί πληροφορίες για αυτόν. Τα τοπικά και τα μεγάλα ΜΜΕ των ΗΠΑ μιλούν για ένα πραγματικό λουτρό αίματος με άγνωστα αίτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις