" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Δωράκι 700 ευρώ στη Δραγούμη με έξοδα του ΑΠΘ


Ένα σκάνδαλο ολκής για τη δύσκολη οικονομική περίοδο που ζούμε έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη με πρωταγωνιστές τον Αντιπρύτανη του ΑΠΘ και την ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της... εφημερίδας Πρώτο Θέμα, ο αντιπρύτανης Ιωάννης Παντής έκανε "δωράκι"ένα πανάκριβο iPhone αξίας 699 ευρώ στην γνωστή ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη, αλλά το χρέωσε στα... λειτουργικά έξοδα του ιδρύματος.

Eδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει τιμολόγιο με ημερομηνία 27 Μαρτίου 2012 από το κατάστημα Λογότυπος προς την Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του ΑΠΘ (πρόεδρος της οποίας είναι ο κ. Μυλόπουλος για τον οποίο επενέβη εισαγγελέας για το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη), σύμφωνα με το οποίο αγοράστηκε το πανάκριβο iPhone 4S με 16GB μνήμη αξίας 699 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) και χρεώθηκε στο ΑΠΘ, και συγκεκριμένα στις λειτουργικές δαπάνες του.

Στις παρατηρήσεις του τιμολογίου αναγράφεται ευθαρσώς ότι το εν λόγω high tech gadget δεν θα παραλάβει για τις ανάγκες του κάποιος καθηγητής ή μεταπτυχιακός φοιτητής αλλά η κυρία Ναταλία Δραγούμη στην οικία της!

"Είχα πάει στη Θεσσαλονίκη με την παράσταση "το μηλο'' και κάναμε μια συζήτηση με τη διεύθυνση του ΑΠΘ για κάποια μελλοντική συνεργασία μας αφού εγώ διδάσκω υποκριτική στην Αθήνα.

Τους είχα καλέσει στην παράσταση και μου έκαναν ένα δώρο...σαν να μου έκαναν δώρο λουλούδια ας πουμε.

Το θεώρησα πολύ σημαντικό.

Γνώρισα τον κ. Παντή που είναι πρόεδρος της Σχολής Κινηματογράφου.

Μια αρχική συζήτηση κάναμε...

Και μόνο που με σκέφτηκαν, το θεωρώ πολύ τιμητικό όπως εξάλλου και το δώρο που μου έκαναν" σχολίασε σχετικά η Ναταλία Δραγούμη.
radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις