" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Olga Kurylenko:Κι αφού έμαθε να κυκλοφορεί χωρίς ρούχα...υπάρχει λόγος να της αλλάξουμε χαρακτήρα;(SEXY PHOTOS)



Olga Kurylenko:Κι αφού έμαθε να κυκλοφορεί χωρίς ρούχα...υπάρχει λόγος να της αλλάξουμε χαρακτήρα;(SEXY PHOTOS)


Μια βόλτα στο Μοσχοβίτικο μετρό στάθηκε αρκετή για να σταμπάρει μια σκάουτερ την 14χρονη Ουκρανέζα τουρίστρια με τα μπαλωμένα ρούχα και τα τρύπια παπούτσια, που ακολούθησε το δρόμο που ήταν προδιαγεγραμμένο από το DNA της ότι θα περπατήσει.

Σουλάτσα δηλαδή στις Παριζιάνικες πασαρέλες και στα εξώφυλλα των Madame Figaro καMarie Claire, ένα πέρασμα από τον κατάλογο της Victoria’s Secret και μια μπαγκέτα στο στόμα δια χειρός Terry Richardson για την καμπάνια της Sisley.


Ως καλή ΄χρυσοθήρας΄, η μικρή Ουκρανέζα φρόντισε πρώτα να παντρευτεί (σ.σ. ένα Γάλλο φωτογράφο, εξασφαλίζοντας την Γαλλική υπηκοότητα που της επέτρεπε να ταξιδεύει παντού χωρίς βίζα) και μετά να κάνει το πέρασμα στην οθόνη μέσω ενός βιντεοκλίπ (το Love’s Divine του Seal) και αρκετών γυμνών σκηνών σε γαλλικές παραγωγές.

Η ‘δείτε ποια είμαι, ακούστε την κραυγή μου’ στιγμή της ήταν, προφανώς, όταν βρέθηκε το 2008 στο πλευρό του Daniel Craig στο Quantum of Solace.



Μετά η αλήθεια είναι ότι –και ελπίζουμε να μην παρεξηγηθεί- ψιλοχαθήκαμε. Όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις.

Μέχρι πριν μερικές μέρες, όταν είδαμε το γυμνό της κορμί απλωμένο στην ξαπλώστρα της σουίτας ενός ξενοδοχείου του Μαΐάμι στα 50s.


Όλα αυτά στα πλαίσια του Magic City, μιας τηλεοπτικής σειράς (σ.σ. της πρώτης στην οποία καταδέχτηκε να εμφανιστεί) που φαίνεται ότι ήρθε να πάρει την θέση του Σπάρτακου στην συχνότητα γυμνών σκηνών αλλά επεισόδιο.

Και να σπείρει την διχόνοια στην ομάδα του Oneman, με τον Χρήστο Χατζηιωάννου να έχει ήδη ταχθεί με την έτερη πρωταγωνίστρια, Jessica Marais.


Αλλά για κάθε σέξι φωτό της που εκείνος πόσταρε, εμείς κάνουμε ρελάνς με μερικές (από τις εκατοντάδες διαθέσιμες) ακόμη πιο καυτές.

Ενώ η Olga κερδίζει τις εντυπώσεις και με την συμμετοχή της στην νέα ατιτλοφόρητη ταινία του Terence Malick, μαζί με τους Ben Affleck και Rachel McAdams.






oneman.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις