" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Το Καρπενήσι στην ...NEXUS και οι Άγγλοι πήραν τα βουνά (φωτο-ρεπορτάζ)



ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Από τις 29 Μαρτίου έως και την 1η Απριλίου 2012 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η 1η Διεθνής Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού NEXUS.


Ο Δήμος Καρπενησίου συμμετείχε με δικό του περίπτερο, προσκαλώντας όλους αυτούς που βρέθηκαν αυτές τις ημέρες στο εκθεσιακό κέντρο MEC, στην Παιανία, να επισκεφθούν το Δήμο Καρπενησίου και να ζήσουν τις ξεχωριστές εμπειρίες που τους προσφέρει η Ευρυτανική φύση. 

Ο Δήμος Καρπενησίου με τη συνδρομή του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας και πολλών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, δημιούργησε ένα ξεχωριστό περίπτερο, αποκλειστικά και μόνο από αντικείμενα που του παραχωρήθηκαν δωρεάν από τους επαγγελματίες του τόπου.

Στα πλαίσια της έκθεσης, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Σταμάτης πραγματοποίησε πολλές συναντήσεις με εκπροσώπους τουριστικών γραφείων προκειμένου να τους ενημερώσει για τις δυνατότητες που προσφέρει ο Δήμος Καρπενησίου στον επισκέπτη, τις υποδομές αλλά και τις διάφορες μορφές εναλλακτικού τουρισμού που αναπτύσσονται στο Δήμο Καρπενησίου. 

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί όλες τις επιχειρήσεις που προμήθευσαν το Δήμο με τα απαραίτητα για το στήσιμο του περιπτέρου, το Επιμελητήριο Ευρυτανίας που συνέδραμε αποτελεσματικά στην οργάνωση αλλά την κ. Ντέμη Δημητρακοπούλου για την πολύτιμη βοήθειά της. 

Η συμμετοχή του Δήμου στη NEXUS, την ίδια στιγμή που στο Καρπενήσι βρίσκονταν εκπρόσωποι από τα μεγαλύτερα τουριστικά πρακτορεία εναλλακτικού τουρισμού της Αγγλίας, έρχεται να συμπληρώσει τη συντονισμένη προσπάθεια από πλευράς του Δήμου Καρπενησίου για την ενίσχυση του τουρισμού στον τόπο μας. 

(ακολουθεί fotoreportaz)












http://www.lamiastar.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις