" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Με νομοθετική ρύθμιση, χτίζονται υποχρεωτικά στρατόπεδα για τους λαθρομετανάστες σε όλη την Ελλάδα!

Την Δευτέρα στη Βουλή...

Με νομοθετική ρύθμιση πρόκειται να αντιμετωπίσει το θέμα των κέντρων κράτησης μεταναστών η κυβέρνηση....




Μιλώντας στο Mega, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, γνωστοποίησε ότι τη Δευτέρα θα φέρει τροπολογία στη Βουλή, η οποία θα προβλέπει τη δημιουργία τριών κέντρων κράτησης ανά ηπειρωτική περιφέρεια.


Επισήμανε ότι όλοι οι παράνομοι μετανάστες πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα και κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να μην χρησιμοποιήσουν το θέμα για προεκλογικά οφέλη.


Στο μεταξύ, σε 2.000 ανέρχονται οι προσαγωγές στο πλαίσιο των επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. για την εγκληματικότητα και την παρουσία μεταναστών χωρίς έγγραφα στο κέντρο της Αθήνας.


Από την επιχείρηση της Αστυνομίας συνελήφθησαν συνολικά 420 άτομα, από τα οποία τα 186 για διάφορα αδικήματα (ναρκωτικά, κλοπές, ληστείες, καταδικαστικές αποφάσεις κλπ) και 234 άτομα για διοικητική απέλαση, καθόσον στερούντο νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.


Επιπλέον συντάχθηκαν 63 εκθέσεις αρχής σε βάρος ισάριθμων αλλοδαπών γυναικών για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων ατόμων.


Να σημειωθεί πως την Κυριακή θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για το θέμα της παρουσίας μεταναστών που εισήλθαν παράνομα στη χώρα, αλλά και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δημόσια υγεία οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις