" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Διαλύθηκε το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, καθώς οι παραιτήσεις τριών μελών του οδήγησαν το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ σε διάλυση. Αρχικά, παραιτήθηκαν οι κ.κ. Σωτήρης Λουμίδης, Σωτήρης Τζήμας και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Χατζηνικολαόυ, ρίχνοντας έτσι των αριθμό των μελών από τα 13 στα 10.Με δεδομένο, όμως, ότι...

 πλέον δεν συγκεντρωνόταν ο απαραίτητος αριθμός από το νόμο, προκειμένου να μπορεί το Δ.Σ. να πάρει αποφάσεις, τα εναπομείναντα μέλη υπέβαλαν στη συνέχεια και αυτά τις παραιτήσεις τους.

Πληροφορούμενος τις εξελίξεις, ο Ανδρέας Βεγνόπουλος με τηλεφωνική του παρέμβαση μίλησε σε ανοιχτή ακρόαση και απαίτησε να πάρει πίσω το 1,7 εκατ. ευρώ, που έβαλε για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.


Ανάλογες απαιτήσεις διατύπωσαν οι Αδαμάντιος Πολέμης και Θόδωρος Βασιλάκης για τα ποσά των 700.000 και 500.000 ευρώ αντίστοιχα, με τα οποία είχαν διευκολύνει οικονομικά την ΠΑΕ.


Μετά το τέλος της συνεδρίασης ο πρώην πλέον πρόεδρος του «τριφυλλιού», Δημήτρης Γόντικας, σε δήλωσή του ξεκαθάρισε, πως οι μέτοχοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.


«Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο παραιτείται. Κάναμε ότι μπορούσαμε αλλά δεν υπάρχουν άλλοι δρόμοι. Ούτε εγώ ούτε και τα άλλα μέλη μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάποια στιγμή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Ελπίζουμε η παραίτηση μας να ευαισθητοποιήσει τους μετόχους και ο Παναθηναϊκός να βρει τον δρόμο του. Οι εξελίξεις θα τρέξουν στις 18 Απριλίου. Δεν είχαμε άλλη επιλογή.


Όποιος μας κρίνει ας σκεφτεί τις καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί. Έχουμε δρομολογήσει κάποιες κινήσεις για την UEFA με τους υπαλλήλους της ΠΑΕ. Για οποιοδήποτε θέμα, τώρα να ρωτάτε τους μετόχους».


Θ. Γιαννακόπουλος: Πάει για διάλυση ο Παναθηναϊκός


Την ανησυχία του για την κατάσταση του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο και Θανάσης Γιαννακόπουλος.


Ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού τμήματος των «πρασίνων» και εκ των μεγαλομετόχων του ποδοσφαιρικού εμφανίστηκε οργισμένος κατά την αποχώρησή του στα μέσα της συνεδρίασης του Δ.Σ. του «τριφυλλιού».


«Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στα όρια διάλυσης. Μέσα στο διοικητικό συμβούλιο άκουσα πράγματα ανήκουστα, δεν μπορώ να καταλάβω πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο», σχολίασε.


«Η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος τους ήρθε και παραιτούνται τώρα; Μου είναι αδιανόητο να βρεθούμε σε τέτοιες καταστάσεις. Το καράβι βουλιάζει και τα ποντίκια φεύγουν. Ρωτήστε τους όταν βγουν έξω για τους λόγους που αποχωρούν».







naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις