" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Πρωτοφανή τα μέτρα για μια παρέλαση.

 40 Διμοίριες των ΜΑΤ γύρω από τους επισήμους.
 

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι υπό τον φόβο των επεισοδίων στην παρέλαση, η ΕΛΑΣ έχει εκπονήσει και σχέδιο… διαφυγής του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου! Θέλω να πιστεύω ότι αυτές οι πληροφορίες δεν ευσταθούν- καλό είναι τάχιστα να διαψευστούν. Δεν φτάνει που η παρέλαση...

 θα γίνει με μέτρα «τάξης» που θα θυμίζουν την Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, δεν φτάνει που οι άνδρες των ΜΑΤ θα είναι ισάριθμοι (περίπου) των μαθητών που θα παρελάσουν (πάνω από 6000 αστυνομικοί και 40 διμοιρίες ΜΑΤ); Χρειάζεται μέχρι και σχέδιο διαφυγής των επισήμων; Αλήθεια, στον Εθνικό Κήπο, οι πάπιες θα μείνουν στη λίμνη τους ή θα μετοικήσουν για λίγες μέρες στο Αττικό Πάρκο; Ας μας κάνουν τη χάρη και οι διάφοροι χαβαλέδες- οι πρόθυμοι να ακολουθήσουν τους μπαχαλάκηδες.

Αν είναι όντως τόσο αγανακτισμένοι- λόγοι υπάρχουν είναι η αλήθεια, ας διαδηλώσουν, όπως διαδηλώνουν οι άνθρωποι του μόχθου. Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, μικροί και μεγάλοι. Ας μας κάνουν τη χάρη και οι κρατούντες. Σήκωσαν τόσο ψηλά το θέμα, λες και ήθελαν να προκαλέσουν τα επεισόδια. 


Καλό θα ήταν, τα σχολεία να μπορούσαν να πούνε ότι δεν θα συμμετάσχουν.Ή οι μαθητές αντί να μουτζώνουν να σηκώνουν τη γροθιά τους ,γιατί μην ξεχνάμε πως στην εξέδρα δεν είναι μόνο πολιτικοί, αλλά και στρατιωτικοί και ιερείς που αυτοί δε μας φταίνε σε τίποτα.Θα λυνόταν ο γόρδιος δεσμός. Οι παρελάσεις, έχουν ακόμη κάποιο συμβολισμό- όχι μόνον για τους υπερπατριώτες και τους πατριδοκάπηλους.

Προσώρας, ας κοιτάξουμε μην και (ξανα)γίνουμε ως χώρα ρεζίλια των σκυλιών…






newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις