" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

“Καγκελαρία” το... Σύνταγμα για το φόβο επεισοδίων την 25η Μαρτίου!!

Τη Δευτέρα αποφασίζουν αν θα γίνουν παρελάσεις!!

“Καγκελαρία” το... Σύνταγμα για το φόβο επεισοδίων την 25η Μαρτίου, τη Δευτέρα σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό θα αποφασιστεί αν και πως θα γίνουν οι παρελάσεις.


Ένα στράτευμα θα παρελάσει και ένα ακόμη αποτελούμενο από...


αστυνομικούς με ή χωρίς στολή θα στέκεται σχεδόν σε όλο το μήκος της παρέλασης μπρος και πίσω από τα... κάγκελα που μάλλον θα στηθούν παντού, στο χώρο του Συντάγματος αλλά και στις κάθετες οδούς. 

Για ολίγους θα είναι και η ίδια η παρέλαση, αφού εντός των ορίων των... καγκέλων θα περνούν με επίδειξη ταυτότητας όσοι έχουν ... πρόσωπο!!


Είναι χαρακτηριστικό ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει ειδική σύσκεψη των συναρμόδιων υπουργών υπό τον κατοχικό Πρωθυπουργό μόνο με αντικείμενο την αποτροπή επεισοδίων στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου και κυρίως για την αποφυγή φαινομένων αναλόγων εκείνων της παρέλασης της Θεσσαλονίκης της 28η Οκτωβρίου.


Στην "κυβέρνηση" υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για το φαινόμενο αυτό παραδέχτηκε και την Παρασκευή, στη Βουλή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σημειώνοντας ότι αυτές οι αντιδράσεις από ισχνές μειοψηφίες, δεν μπορεί να συμβούν ξανά και κάλεσε όλα τα κόμματα να σταθούν απέναντι!!


«Δεν μπορεί μικρές ακραίες δυνάμεις να εμποδίζουν τις λειτουργίες της χώρας. Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Ισχνές μειοψηφίες επιχειρούν εν μέσω κρίσης να το εκμεταλλευτούν, επιβάλλοντας τις δικές τους απόψεις. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί ξανά. Όλοι θα πρέπει να σταθούμε απέναντί τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρυσοχοΐδης.


Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζάφερης, κάλεσε την κυβέρνηση «να προστατεύσει το αστικό καθεστώς» και «να εγγυηθεί ότι θα έχουμε ασφαλείς εκλογές».


«Καταργήθηκαν οι παρελάσεις. Χρόνια η Αριστερά το ζητούσε και βρέθηκε ο τρόπος. Τι συμβαίνει; Δεν ξέρουμε ποιοι είναι; Θα παραδώστε στα άκρα τη χώρα; Πώς θα γίνουν εκλογές όταν μπορεί κάποιος σήμερα να προπηλακίζει, αύριο με πέτρες και μεθαύριο με σφαίρες;» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Καρατζαφέρης.





 http://24gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις