" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Συνελήφθη στο Καρπενήσι 25 χρονος με 5 δενδρύλια χασίς


Επιτυχία του Τ.Α Καρπενησίου, μετα απο αξιοποίηση πληροφοριών συνέλαβαν  25χρονο  με την κατηγορία οτι καλλιεργούσε στο σπίτι του  υδροπονικά κάνναβη ..

Στην κατ' οίκον έρευνα βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 4 γλάστρες με  5 δενδρύλια Ινδικής κάνναβης τα οποία συντηρούσε και μεγάλωνε με την μέθοδο της υδροπονικής καλιέργειας, 

πρόκειται για την ποικιλία "νανάκια" που θεωρείται η ακριβότερη στην αγορά των ναρκωτικών. . . 

Στη συνεχεία, ο 25χρονος οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων Καρπενησίου (Κ.Τ.Ε.Λ.) από όπου παρέλαβε δέμα, που του είχε στείλει άγνωστο άτομο από την Αθήνα.
 
Το δέμα περιείχε μια ηλεκτρονική παιγνιομηχανή (playstation) μέσα στην οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε, επιμελώς κρυμμένη, μια (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους -15- περίπου, γραμμαρίων.
 
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί ο άγνωστος αποστολέας των ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρπενησίου και παραπέμθηκε για να απολογηθεί, ενώπιον του κ. Ανακριτή Καρπενησίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις