" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Τα περιπολικά της Θήβας βάζουν καύσιμα στη Λιβαδειά!


Τα προβλήματα δεν έχουν τέλος για τους αστυνομικούς

«Οι ζωές των αστυνομικών δεν κοστίζουν τίποτα για την πολιτεία», δηλώνει ο Πρόεδρος των Αστυνομικών υπαλλήλων Βοιωτίας Ηλίας Τουλίτσης.

Τα προβλήματα δεν έχουν τέλος για τους αστυνομικούς, που κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την εγκληματικότητα, που αυξάνεται ραγδαία.

Στη Θήβα τα σαραβαλιασμένα περιπολικά πρέπει να κάνουν καθημερινά 100 χιλιόμετρα πήγαινε-έλα, για να εφοδιαστούν με καύσιμα στη Λιβαδειά, αφού το πρατήριο που τους έβαζε καύσιμα στη Θήβα δεν μπορεί να συνεχίσει και ο νέος διαγωνισμός απέβη άκαρπος.

Από χθες και μέχρι τέλος του μήνα θα βάζουν στη Λιβαδειά, αλλά το ερώτημα είναι τι θα γίνει μετά, αφού όπως λένε οι πληροφορίες του LamiaReport και εκεί θα υπάρχει πρόβλημα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας Ηλία Τουλίτση μας επιβεβαίωσε το γεγονός και σχολίασε την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι αστυνομικοί της περιφέρειας:

«Για άλλη μια φορά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας βγήκε αληθινή. Οι ζωές των αστυνομικών δεν κοστίζουν τίποτα για την Πολιτεία. Εκτός από την έλλειψη προσωπικού και την αυξανόμενη εγκληματικότητα στην περιοχή μας, τώρα έρχεται να προστεθεί και η μετακίνηση των συναδέλφων καθημερινά, κάνοντας 100 χλμ. σε ένα δρόμο καρμανιόλα.

Το ερώτημα είναι, μετά το τέλος του μήνα, που δεν θα μπορούμε να βάζουμε καύσιμα και στη Λιβαδειά, που θα μας στέλνουν; στη Λαμία;».

Πηγή: lamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις