" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Απογραφή 2011:"Απογράφομαι στον Δήμο Αγράφων-Η παρουσία μου μετράει"


Κίνηση Πολιτών Πρασιάς Ευρυτανίας
 Η Ελληνική Στατιστική Αρχή, στο διάστημα από 10 έως 24 του Μάη, πραγματοποιεί την Απογραφή του Πληθυσμού της Χώρας.
 Με την απογραφή του πληθυσμού, θα γίνει η καταμέτρηση των νοικοκυριών και της σύνθεσής τους και η καταγραφή των μελών των νοικοκυριών και των δημογραφικών, κοινωνικών, εκπαιδευτικών και οικονομικών χαρακτηριστικών τους.
 Ο πληθυσμός που θα απογραφεί στον δήμο Αγράφων θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τους πόρους του Δήμου για τα επόμενα δέκα χρόνια και συνεπώς τη δυνατότητά του να προχωρήσει  σε παρεμβάσεις και έργα που θα εκσυγχρονίσουν τις υποδομές και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων των χωριών μας καθώς από τον αριθμό των κατοίκων που θα απογραφούν, θα προκύψουν και οι χρηματοδοτήσεις από την πολιτεία που θα διατεθούν για έργα υποδομής, για κοινωνικές δομές, για πολιτιστικές δράσεις.
Στην τελευταία απογραφή το 2001 οι τότε Καποδιστριακοί δήμοι που αποτελούν τον νέο δήμο Αγράφων είχαν απογράψει συνολικά 13604 άτομα.
Για τους παραπάνω λόγους,η Κίνηση Πολιτών Πρασιάς Ευρυτανίας σας καλεί  να απογραφείτε στην Πρασιά αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του νέου  δήμου Αγράφων που όλοι αγαπάμε.
Γιατί είναι υποχρέωση όλων μας να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη των Αγράφων .
Ειδικά τη Τρίτη 10η Μαίου, πρέπει να μας βρει όλους και όλες στα Άγραφα, είτε είμαστε μόνιμοι κάτοικοι είτε έχουμε εκεί τις παραθεριστικές κατοικίες μας.
 Υποστηρίξτε το Δήμο στον οποίο ζούμε μόνιμα ή μας χαρίζει στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας. Παρακινείστε τους γείτονες και τους φίλους σας να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας και να απογραφούν στα Άγραφα.
Θυμηθείτε και διαδώστε το Σύνθημα:
«ΑΠΟΓΡΑΦΟΜΑΙ ΣΤΑ ΑΓΡΑΦΑ – Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ»
 

Nέα απo την Ευρυτανία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις