" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Στο δρόμο οι Αστυνομικοί της Στερεάς!!!ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ

Το Permissospress μαζί με τους Ενστολους
Βροντερό παρών έδωσαν Aστυνομικοί της Στερεάς στη χθεσινή πορεία των ενστόλων στη Βουλή. . Η φτώχεια μας οδηγεί στην απελπισία δήλωσαν  οι Αστυνομικοί της Βοιωτίας.ΩΣ ΕΔΩ!!!
.
Δ.Μπαλτάς Πρόεδρος Αστυνομικών Ευρυτανίας:Ως ένστολοι εργαζόμενοι οφείλουμε να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις μιας και μόνον εμείς σηκώνουμε διπλό το βάρος της κρίσης, καλούμενοι να αντιμετωπίσουμε από τη μία την δική μας οργή, και από την άλλη την οργή των συμπολιτών μας που δικαίως διαμαρτύρονται για αυτά που βιώνουμε όλοι μας στη σημερινή Ελλάδα.
Κρατώντας αναμμένα κεριά και υπό τους πένθιμους ήχους μίας καμπάνας έφτασαν στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της Βουλής,   πάνω απο 4.000 ένστολοι, οι οποίοι πραγματοποίησαν πορεία από το Καλλιμάρμαρο, διαμαρτυρόμενοι για.



τα μέτρα της κυβέρνησης. Οι ενώσεις των αστυνομικών, των λιμενικών και των πυροσβεστών εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για τις περικοπές στους μισθούς τους. Μέχρι τις 20:30 το βράδυ πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης.
. Επέδωσαν το ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Βουλής  και αφού παρέμειναν στον χώρο για αρκετή ώρα, αποφάσισαν να αποχωρήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις