" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Τέσσερα ηχηρά «ΟΧΙ» στον πρωθυπουργό

Την ένταση, που επικρατεί και στο πολιτικό σκηνικό, επιβεβαίωσαν οι σύντομες σημερινές συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς αλλά και η νέα τηλεφωνική του επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά.
Επιμένοντας στη γραμμή της μη συναίνεσης στη λάθος πολιτική ο κ. Σαμαράς απάντησε αρνητικά στην πρόσκληση του κ. Παπανδρέου να τον συνοδεύσει στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής της Κυριακής.
«Θα πάω στις Βρυξέλλες αλλά όχι μαζί σου», τόνισε ο κ. Σαμαράς εγκαλώντας τον πρωθυπουργό για μυστικές διαπραγματεύσεις, που δεσμεύουν τη χώρα.
Πως είναι δυνατό να δεσμεύσω όλη τη χώρα για κάτι που δεν ξέρω, διερωτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ ζητώντας εκ νέου τη δημοσιοποίηση των επιστολών του πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Βενιζέλου στο ΔΝΤ.
Οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς δεν επέφεραν το επιθυμητό για την κυβέρνηση αποτέλεσμα, καθώς τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης όχι μόνο δεν παρείχαν συναίνεση αλλά ζήτησαν εκλογές.
Αλ. Παπαρήγα: Αποδέσμευση από την Ε.Ε.
Την αντίθεσή της στην ακολουθούμενη πολιτική εξέφρασε η ΓΓ του ΚΚΕ κ. Αλέκα Παπαρήγα, η οποία ζήτησε αποδέσμευση της χώρας από την Ε.Ε., επιστροφή της χώρας στο εθνικό της νόμισμα και μονομερή διαγραφή του χρέους.
«Δεν υπάρχει φιλολαϊκή έξοδος από την κρίση. Να πάρει ο λαός στα χέρια του την ανατροπή», ζήτησε η κ. Παπαρήγα μετά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό.
Γ. Καρατζαφέρης: Τα γεγονότα θα φέρουν εκλογές
Η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, εκτιμώντας πως οι εκλογές θα έρθουν από τα γεγονότα.
«Τα παιδιά της Βοστώνης πρέπει να δείξουν σοβαρότητα και υπευθυνότητα», σημείωσε ο κ. Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της ΝΔ και τη φιλία που τους συνδέει από τα φοιτητικά τους χρόνια στο Χάρβαρντ των ΗΠΑ.
Αλ Τσίπρας: Να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός
Πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ζήτησε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, αίτημα το οποίο απέρριψε ο κ. Παπανδρέου λέγοντας πως «εάν δεν βρεθεί λύση, δεν πάω σε εκλογές».
«Ο κ. Παπανδρέου οφείλει να σεβαστεί το λαό, να αποσύρει το νομοσχέδιο, να παραιτηθεί και να προσφύγει στις κάλπες. Η Ελλάδα της περηφάνιας βρίσκεται στους δρόμους και διεκδικεί τα δικαιώματά της», παρατήρησε ο κ. Τσίπρας.

http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις