" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΩΡΑ 15:55 ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ! Μια τόσο μεγάλη συγκέντρωση δεν ΑΜΑΥΡΩΝΕΤΑΙ από 50 ταραξίες - Χιλιάδες ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ στο Σύνταγμα

- Τελευταία στιγμή απεγκλωβίστηκαν οι εργαζόμενοι της Αγροτικής στην Κριεζώτου!
- Τα σημεία της έντασης ΤΩΡΑ: Άγνωστος, Ακαδημίας και Κριεζώτου, Ακαδημίας και Σίνα, Β. Σοφίας
- Κάηκε φυλάκιο της προεδρικής φρουράς στον Άγνωστο Στρατιώτη
- Πέντε αστυνομικοί τραυματίες - Στον Ευαγγελισμό οι πρώτοι τραυματίες από τα επεισόδια
- Ξήλωσαν κάγκελα και μάρμαρα οι ταραξίες, ζημιές σε τράπεζες και καταστήματα
- Πλημμυρισμένη από κόσμο ΟΛΗ η πλατεία Συντάγματος
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟ

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχουν γίνει ποτέ, για έναν παλλαϊκό ξεσηκωμό χωρίς προηγούμενο! Όσο κι αν κάποιοι θέλουν να την αμαυρώσουν δημιουργώντας ένταση. Χιλιάδες κόσμος κάνει την πλατεία Συντάγματος να μοιάζει πολύ μικρή!


Υπάρχουν, όμως και σήμερα εκείνοι που υπονομεύουν τη μεγαλειώδη διαδήλωση. Το Σύνταγμα θυμίζει πεδίο μάχης με βόμβες μολότοφ, πετροπόλεμο, δακρυγόνα. Έκαψαν ακόμη και το φυλάκιο της προεδρικής φρουράς!












Χιλιάδες κόσμου μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, με διμοιρίες των ΜΑΤ δεξιά και αριστερά στα σκαλιά που οδηγούν στο προαύλιο της Βουλής.
Από την ένταση που σημειώθηκε στο φράχτη της Βασιλίσσης Σοφίας, όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να σπάσουν το τείχνος, ένας άνδρας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε λιπόθυμος για τις πρώτες βοήθειες.



Πεδίο μάχης και η οδός Ακαδημίας!




Λίγο μετά τις 13:30, διαδηλωτές επιχείρησαν να ρίξουν το φράκτη που έχει στηθεί στη Βασιλίσσης Σοφίας, μπροστά από τη Βουλή. Οι αστυνομικοί δεν έκαναν ευρείας χρήση δακρυγόνων παραμόνο για να απωθήσουν τους διαδηλωτές.





Λίγο αργότερα, ομάδα νεαρών που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, πέταξαν πέτρες στα ΜΑΤ που βρίσκονταν πίσω από το φτάχτη.

Οι ταραξίες δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Ξήλωσαν ακόμη και τα κάγκελα του Δήμου!
Πετροπόλεμος Κριεζώτου και Ακαδημίας
Πετροπόλεμος Κριεζώτου και Ακαδημίας







Παλλαϊκός ξεσηκωμός χωρίς προηγούμενο - Μικρή η πλατεία Συντάγματος για αυτό το πλήθος
Οι εικόνες από το Σύνταγμα "μιλούν" από μόνες τους! Πλημμυρισμένη κόσμο η πλατεία από τη μια άκρη στην άλλη. Κόσμος στη Σταδίου, στην Πανεπιστημίου, την Αμαλίας, τη Φιλελλήνων, την Πατησίων! Όλοι μιλούν για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων χρόνων, τουλάχιστον! Ανάλογες συγκεντρώσεις γίνονται σε όλη την Ελλάδα!


Καταζητούνται...
Καταζητούνται...
Μέχρι και η... τρόικα πήγε στην πορεία!
Μέχρι και η... τρόικα πήγε στην πορεία!


Οι ιδιοκτήτες ταξί έκαναν μόνοι τους πορεία προς τη Βουλή, μέσω της οδού Ακαδημίας, όπου όμως έχουν από πολύ νωρίς το πρωί αναπτυχθεί ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ.


http://www.newsit.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις