" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

"Μεγάλη επιτυχία από το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου"



 Σύμφωνα με πληροφορίες μας μετά από καλά οργανωμένη επιχείρηση, σωστή αξιολόγηση πληροφοριών και στενή παρακολούθηση οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν έναν αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για πολλές κλοπές το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Καρπενησίου.
Ήταν ιδαίτερη η ανησυχία των κατοίκων της περιοχής οι οποίοι είχαν θορυβηθεί τον τελευταίο καιρό μετά τα απανωτά κρούσματα κλοπών και διαρήξεων.  
Στην έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν στο σπίτι που διέμενε ο αλλοδαπός πολλά από τα αντικείμενα που είχαν αφαιρεθεί από τις κλοπές.
Μαζί του συνελλήφθη και έτερος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής ο οποίος είχε γίνει αποδέκτης αντικειμένων που προερχόταν απο τις κλοπές.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο αλλοδαπός είχε την συνδρομή δύο ακόμα ομοεθνών του, οι οποίοι ήρθαν από την Κρήτη όπου διέμεναν και μαζί είχαν στήσει την όλη επιχείρηση κλοπών - διαρήξεων, διαφεύγουν μέχρι στιγμής την σύλληψη και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.
   
     
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις