" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Μεταγραφή νίκης για τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος φωνάζει πλέον ” άτσα άτσα άτσα σας πήρα την Αγάτσα!”

Στη ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ η βουλευτής Βοιωτίας Άρια Αγάτσα Απόλυτη ξεφτίλα!!!!!

Γελοιοποιούνται κάθε μέρα και περισσότερο!

Με τέτοιες μεταγραφές θέλεις να κυβερνήσεις ρε Αντώνη Κομανέτση;

Είχε ανεξαρτητοποιηθεί, χωρίς να ανακοινώσει τις προθέσεις της.

Η προσχώρηση της εκλεγείσας με το ΠΑΣΟΚ βουλευτή Βοιωτίας, Άριας Αγάτσα στη ΝΔ, ανακοινώθηκε πριν από λίγο.
Η κ. Αγάτσα, πριν από λίγες μέρες, είχε, απροειδοποίητα, αποχωρήσει από την ΚΟ ΠΑΣΟΚ και είχε ανεξαρτητοποιηθεί, χωρίς να ανακοινώσει τις προθέσεις της.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι «καλωσορίζω στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας και της εθνικής προσπάθειας μια νέα πολιτικό που τολμά, μια δυναμική γυναίκα, που – ακούγοντας τη φωνή της συνείδησής της – θα δώσει τη δική της μάχη για την Ελλάδα του αύριο. 

Στο πρόσωπό της, η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει όσους και όσες, από οποιονδήποτε χώρο κι αν προέρχονται, παλεύουν μαζί μας για την ελπίδα και την ανόρθωση της χώρας. Παλεύουν και νικούν».

Από την πλευρά της η Αριάδνη Αγάτσα ανέφερε ότι «στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές θα είμαι υποψήφια στη Βοιωτία, με τη Ν.Δ. 
Με την απόφασή μου αυτή, στηρίζω με τις μικρές μου δυνάμεις, την προσπάθεια, του Αντώνη Σαμαρά και της Ν.Δ. για μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση, πού, τη δραματικά κρίσιμη αυτή περίοδο, έχει ανάγκη η Ελλάδα.

Το πρωτεύον και κυρίαρχο για μένα, είναι η Βοιωτία και τα συμφέροντα των πολιτών της. Αυτός είναι για μένα ο υπέρτατος λόγος συμμετοχής μου στην πολιτική. Αυτό υπηρετούσα κι αυτό θα συνεχίσω να υπηρετώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις