" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ: "ήρθαν μαζί μου με τη δική τους συναίνεση"


Μύηση με τελετές σεξουαλικής υποταγής

ΣΟΚ! Σε πάνω από 80 υπολογίζονται τα θύματα του 47χρονου, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις έρευνες της αστυνομίας. Στην απολογία του, ο ίδιος υποστήριξε ότι πράγματι έχει πλησιάσει και ασελγήσει σε ανήλικους μαθητές του, ωστόσο όπως λέει...


"ήρθαν μαζί μου με τη δική τους συναίνεση".

Την ίδια ώρα οι αρχές υποψιάζονται πως ο προπονητής, Νίκος Σειραγάκης, δρούσε τα τελευταία δέκα χρόνια και τουλάχιστον 80 παιδιά είχαν πέσει στα δίχτυα του.

Έως τώρα δεκατρία παιδιά έχουν περιγράψει στις καταθέσεις τους με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο με τον οποίο πλησίαζε ο δάσκαλος και προπονητής τους, αλλά και πως τα έπειθε να συνευρίσκονται μαζί του ή να παίρνουν μέρος σε ομοφυλοφιλικά ομαδικά όργια.


Ο διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου Νίκος Κουρμουλής υποστήριξε πως "Σε εμάς κατέθεσαν δεκατρία παιδιά ηλικίας από 12 έως 15 ετών, ωστόσο εκτιμάμε ότι ο αριθμός τους είναι πολλαπλάσιος τουλάχιστον έξι φορές, δηλαδή μιλάμε για τουλάχιστον ογδόντα παιδιά που έπεσαν θύματα των ορέξεων του συλληφθέντα"


Μύηση με τελετές σεξουαλικής υποταγής!


Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Espresso", ο 47χρονος δάσκαλος, προκειμένου να πετύχει τους στόχους του κατάφερε να φαντάζει ως θεός στα μάτια τους, ώστε να αποκτήσει την εμπιστοσύνη τους.

Τους παρουσίαζε μια ζωή όλο επιτυχία ως αθλητές του μπάσκετ όσο και στην προσωπική του ζωή, λέγοντας τους ότι θα γίνουν σαν εκείνον, σπουδαίοι άνδρες.
 Το τίμημα όμως για τους ανήλικους ήταν να περάσει από μια διαδικασία μύησης όπως ο ίδιος την ονόμαζε. Αν κάποιοι από αυτούς τα κατάφερναν, γίνονταν πιο γρήγορα άνδρες ή "Σπαρτιάτες", όπως χαρακτηριστικά τους αποκαλούσε. Η μύηση περιλάμβανε σκληρές δοκιμασίες, υπακοή στους κανόνες που εκείνος επέβαλλε, αλλά και σεξουαλική επαφή μεταξύ τους.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί από τον εισαγγελέα δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος και αναμένεται άμεσα να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις