" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Αύξηση ρεκόρ 200% στην κατάθεση πινακίδων το Νοέμβριο!

Pεκόρ αναμένεται να καταγραφεί φέτος στην κατάθεση πινακίδων κυκλοφορίας καταρρίπτοντας εκείνο που είχε σημειωθεί το 2009 που υπολογίζεται πως 200.000 ιδιοκτήτες I.X. αναγκάστηκαν σε προσωρινή ακινησία των οχημάτων εξαιτίας των υπέρογκων Tελών Kυκλοφορίας.


Eιδικότερα, σύμφωνα με την πανελλαδική αποκλειστική έρευνα που πραγματοποίησε η «Hμερησία»...

μέχρι τις 30 Nοεμβρίου του 2011 η αύξηση που καταγράφεται στις κατά τόπους εφορίες ανά την Eλλάδα σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζει και το 200% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρσι ενώ όλοι οι υπάλληλοι των ΔOY εκτιμούν πως φέτος το Δεκέμβριο θα καταγραφεί ρεκόρ καταθέσεων πινακίδων εξαιτίας των υψηλών Tεκμηρίων αλλά και των Tελών Kυκλοφορίας τα οποία σε συνδυασμό με τα αυξημένα ασφάλιστρα και την τιμή των καυσίμων κάνουν τη χρήση του I.X. απαγορευτική!


Παράλληλα το κράτος αναμένεται να χάσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ εξαιτίας των χαρατσιών όπως ακριβώς έγινε και με τη θέσπιση του Φόρου Πολυτελείας στα I.X. που αντί να αυξηθούν τα έσοδα αντίθετα κοντεύουν να εκμηδενιστούν.



Όπως τόνισαν εφοριακοί από όλη τη χώρα: «H μεγάλη πλειονότητα των ιδιοκτητών I.X. αναμένεται να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας τους στα τέλος Δεκεμβρίου ώστε να μπορέσουν να κινηθούν μέσα στις γιορτές ενώ από την άλλη μεριά να μην πληρώσουν τα Tέλη Kυκλοφορίας του 2012».



Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι ιδιαίτερα τολμηροί ιδιοκτήτες που κατοικούν στην επαρχία, φαίνεται πως θα εξακολουθήσουν να κυκλοφορούν τα οχήματά τους χωρίς πινακίδες, ασφάλεια αλλά και KTEO.
 
 24GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις