" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Με ξύλο και τραυματισμούς ξεκίνησαν οι τριήμεροι εορτασμοί για την επέτειο του Πολυτεχνείου


Με ξύλο και τραυματισμούς ξεκίνησαν οι τριήμεροι εορτασμοί για την επέτειο του Πολυτεχνείου
Επεισοδιακά ξεκίνησαν σήμερα οι τριήμεροι εορτασμοί για την 39η επέτειο του Πολυτεχνείου, αφού παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με γκλομπ σε φοιτητές με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας νεαρός.
 
Περίπου 200 φοιτητές, μέλη της ΠΑΣΠ ξεκίνησαν σήμερα στις 10.30 το πρωί πορεία προς το Πολυτεχνείο από τα γραφεία της ΓΕΝΟΠ , όμως έξω από την πύλη του Πολυτεχνείου του περίμεναν περίπου 15 κουκουλοφόροι με γκλόμπ για να τους απωθήσουν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας εξ αυτών και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. (φωτογραφία: neolaia.gr)
 
Παράλληλα συνεχίζονται οι τριήμεροι εορτασμοί για την επέτειο του Πολυτεχνείου, ενώ το μεσημέρι, οι διοργανωτές των εκδηλώσεων θα δώσουν συνέντευξη Τύπου για το πρόγραμμα που θα αναπτυχθεί κατά το τριήμερο στον χώρο του Πολυτεχνείου.
 
Από χθες το βράδυ έκλεισαν οι πανεπιστημιακές σχολές του κέντρου της Αθήνας και θα παραμείνουν κλειστές ως το τέλος της πορείας το Σάββατο το βράδυ 17 Νοεμβρίου, που θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις της επετείου, ενώ μέσα στον χώρο θα παραμένουν για περιφρούρηση φοιτητές, καθηγητές και εργαζόμενοι του Πολυτεχνείου.
 
Την επέτειο του Πολυτεχνείου θα γιορτάσει επίσης αύριο και η πλειοψηφία των σχολείων με εκδηλώσεις για τη σημασία και το νόημα της επετείου.
 
Ήδη ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Πολυτεχνείου στην οδό Πατησίων, ενώ επί ποδός βρίσκεται η ακαδημαϊκή κοινότητα για την περιφρούρηση των εκδηλώσεων.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις