" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ο cool Αλέξης,που βόλεψε κολλητούς και συγγενείς και παίρνει εργολαβίες του δημοσίου.


Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ,Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου Νίκο Παπά, και τον εξάδελφό του Γιώργο κάνουν business με το δημόσιο.
 
Αυτό αποκαλύπτει η εφημερίδα "Παραπολιτικά" .
 
Η εφημερίδα αναφέρει πως, αν και ...

ο Αλέξης Τσίπρας έχει απαντήσει στη βουλή πως η εταιρία "Τ&Τ Τεχνική Ο.Ε" την οποία είχε από κοινού με τον ξάδελφό του Γιώργου ,δεν έχει επιδείξει από το 2006 έως το 2008 σημαντικό απολογισμό, εν τούτοις ένα μήνα μόλις πριν την απάντηση, η εταιρία είχε πάρει έργο με την υπ. αριθμ 159/2008 απόφαση του κοινοτικού συμβουλίου την "διαμόρφωση της πλατείς Αγ.Τιμοθέου Δ.Κ.Σταμάτας" έναντι του τελικού ποσού των 326.242,79 ευρώ.
 
Έπειτα από αυτοψία μάλιστα της εφημερίδας διαπιστώθηκε πως η εν λόγω διαμόρφωση αφορούσε κάποια παρτέρια με λουλούδια σε ένα χψράφι, όπως γράφει χαρακτηριστικά.
 
Τα "Παραπολιτικά" αναφέρουν επίσης πως ο Αλέξης Τσίπρας διόρισε στη βουλή τον εξάδελφό του Γιώργο Τσίπρα, οποίος μετά από λίγους μήνες δήλωσε παραίτηση ,και έχει πάρει μαζί του στο κόμμα ,τον συνεργάτη του σε άλλη εταιρία και συγκεκριμένα την "Αγνάντι Ο.Ε" Νίκο Παπά , οποίος χαρακτηρίζεται ως το alter ego του.
 
Όλα τα παραπάνω νόμιμα.
 
Ηθικά όμως; 
 
αναρωτιέται η εφημερίδα.
 
 
 
 
 
 
 "Παραπολιτικά"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις