" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

Είναι 87 ετών και δουλεύει ακόμη στη Βουλή!Το σίγουρο είναι ότι δεν αμείβονται όπως οι περισσότεροι συνομίληκοί τους, με τις πενιχρές συντάξεις των 300-400 ευρώ....

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, λοιπόν, τα εννέα μέλη του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής, διαθέτουν δικαίωμα ισοβιότητας, αφού η θητεία τους λήγει μόνο σε περίπτωση που αποβιώσουν.

Η ισόβια θέση τους στο Κοινοβούλιο, συνοδεύεται από σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου μερικής απασχόλησης, γεγονός που ουσιαστικά σημαίνει ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να έχουν συγκεκριμένο ωράριο (εκτός από τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου, ο οποίος είναι πλήρους απασχόλησης) ενώ υπάρχουν για να δίνουν τα φώτα τους «όποτε και αν» (!) χρειαστεί.


Οι ηλικίες των μελών ξεπερνούν τα 60 χρόνια. Συγκεκριμένα ο μικρότερος είναι 60 ετών, τρεις είναι 63 ετών κι άλλος ένας 64, άλλοι δύο είναι 67 και 69 ετών ενώ ο μεγαλύτερος σε ηλικία είναι 87 ετών, γεννημένος το 1925!Πόσα χρήματα παίρνουν όμως οι υπέργηροι υπάλληλοι της Βουλής;


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλοι τους είναι εγνωσμένης αξίας καθηγητές σε ανώτατα πανεπιστημιακά ιδρύματα και μαζί θέση τους σε αυτά ή τη σύνταξή τους η συνολική μηνιαία αμοιβή τους φτάνει τις 2.500 ευρώ.
 
 
 
 
 
 
 
http://planet-greece.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις