" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

8 Έλληνες ηθοποιοί τραυματίες σε φοβερό τροχαίο στην Κύπρο [ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ]


Αντώνης Καφετζόπουλος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Χρύσα Ρώπα ανάμεσα στους τραυματίες

Από θαύμα αποφεύχθηκε η τραγωδία σε φοβερό τροχαίο, χθες, αργά το βράδυ, στην Κύπρο.


Αννα Παναγιωτοπούλου , Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Χρύσα Ρώπα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Παντελής Καναράκης και ο Γιώργος Γαλίτης βίωσαν τρομακτικές στιγμές χθες βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Λεμεσού. Το Λεωφορείο που τους μετέφερε στη Λεμεσό προσέκρουσε σε ακινητοποιημένο όχημα.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τροχαίο των Ελλαδιτών πρωταγωνιστών συνέβη στις 02.30 τα ξημερώματα ενώ επέστρεφαν από παράσταση στη Λευκωσία στα ξενοδοχεία τους στη Λεμεσό.

Ενας οδηγός ταξί είχε ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο του στο δρόμο για να βοηθήσει άλλον οδηγό ο οποίος είχε προσκρούσει στο κυγκλίδωμα του αυτοκινητόδρομου.

Το Λεωφορείο που μετέφερε τους ηθοποιούς προσέκρουσε στο ακινητοποιημένο ταξί με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος εφόσον άλλοι οδηγοί που ακολουθούσαν προσέκρουσαν επίσης στο Λεωφορείο.


Οι ηθοποιοί τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους εκτός από τη Χρύσα Ρόπα, η οποία κρατήθηκε για νοσηλεία, λόγω διάσεισης.

Δείτε το βίντεο...
http://planet-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις