" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Επιστροφή στα γήπεδα με σημαντικά ματς σε 4αδα και ουρά



Στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις επιστρέφουν οι ομάδες της Α΄ Κατηγορίας, ύστερα από έναν μήνα και κάτι. Υπήρξαν τρεις αναβολές λόγω της χιονόπτωσης, ενώ μεσολάβησε και η προγραμματισμένη διακοπή των Αποκριών.
Η 16η αγωνιστική θα γίνει το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαρτίου, ωστόσο θα διεξαχθούν μόλις 4 παιχνίδια.

Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Κρέντη-Μυρίκη και Άγιος Προκόπιος-Κεράσοβο, που θα κρίνουν κατά πολύ την 3η θέση και την παραμονή αντίστοιχα. Την νίκη θέλουν τα ασταμάτητα Άγραφα στην επικίνδυνη εκτός έδρας αναμέτρηση με το Ραπτόπουλο, ώστε να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την 1η θέση, ενώ ο Αίολος έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Φραγκίστα.
Αναβλήθηκε το άνευ βαθμολογικής σημασίας Ποταμιά-Απεραντιακός, καθώς το προπονητικό κέντρο Καρπενησίου είναι καλυμμένο με χιόνι.
Μένει να δούμε κατά πόσο (και εάν) θα είναι επηρεασμένες οι ομάδες από την αποχή.

Τα μενού των αγώνων:

Ραπτόπουλο-Άγραφα


«Παγίδες» κρύβει η έξοδος των πρωτοπόρων στο «ακριτικό» Ραπτόπουλο, καθώς είναι μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.
Η Δόξα προέρχεται από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, τα οποία την έβγαλαν και μαθηματικά εκτός 4αδας. Στόχος για το συγκρότημα του Γιώργου Παπαδήμου στα εναπομείναντα παιχνίδια είναι η συγκομιδή εμπειριών των ντόπιων παιδιών, αλλά και αν είναι εφικτό μια καλύτερη βαθμολογική θέση. Το Ραπτόπουλο δεν έχει κάποια νίκη στο νέο έτος.
Τα Άγραφα φαντάζουν ασταμάτητα την παρούσα χρονική στιγμή. Όχι μόνο κερδίζουν, αλλά πετυχαίνουν και πολλά τέρματα σε κάθε παιχνίδι, σκορπώντας τον «τρόμο» στον εκάστοτε αντίπαλο. Μετρούν 5 συνεχόμενες νίκες. Σημαντική θεωρείται η απουσία του δεύτερου σκόρερ του Κατσαντώνη Χρήστου Γεωργιάδη. Ενώ η παρουσία του Χρήστου Κατσίκα στα play off θα δυναμώσει και άλλο τους ήδη πανίσχυρους Αγραφιώτες. Με νίκη οι παίχτες του Δημήτρη Αντωνίου «σφραγίζουν» και μαθηματικά την 1η θέση της κανονικής διάρκειας.
Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνο σε κανονική διάρκεια και play off της Α΄ ΕΠΣΕ. Στον πρώτο γύρο ο Κατσαντώνης νίκησε με 3-0, χάρης σε χατ-ρικ του Τάσου Κωστούλα, ενώ είχε επικρατήσει και στο κύπελλο με 2-1 εκτός έδρας στην Α΄ Φάση του θεσμού.

Η προϊστορία όλων των αναμετρήσεων:
2009-2010
0-0/1-2
2010-2011
0-2/1-3

Άγιος Προκόπιος-Κεράσοβο


Την παραμονή ενδεχομένως να κρίνει το ντέρμπι των ουραγών μεταξύ Αγίου Προκοπίου και Κερασόβου. Οι δυο ομάδες απέχουν 6 βαθμούς, που είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο να καλυφθούν από τους φιλοξενούμενους σε τρεις αγωνιστικές.
Ο Αστέρας για πολλούς αποτελεί την δυσάρεστη έκπληξη του τοπικού. Πέρυσι εντυπωσίασε, φέτος απογοήτευσε. Η ομάδα του Δημήτρη Καραγιάννη προέρχεται από 8 σερί ήττες, με τις τελευταίες να έρχονται με βαριά σκορ. Στα αρνητικά ότι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τον Άγιο Προκόπιο σε κανένα παιχνίδι ο τιμωρημένος νεοαποκτηθείς Κώστας Μόκκας.
Το Κεράσοβο σε περίπτωση ισοπαλίας η ήττας αποχαιρετά μετά από 9 χρόνια παρουσίας το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας(Εάν υπάρξει τελικά υποβιβασμός). Το συγκρότημα του Πάνου Βλάχου μόνο με την πρώτη του νίκη θα παραμείνει «ζωντανό» στην αποφυγή της τελευταίας θέσης. Δείχνει σημάδια βελτίωσης με την προσθήκη του Δημήτρη Σερπάνου, ενώ έχει καταφέρει να συγκεντρωθεί ποσοτικά στα τελευταία ματς.
Με 4-2 επικράτησε στον αγώνα του α΄ γύρου ο Αστέρας στην μοναδική νίκη του στο πρωτάθλημα, ενώ έχει το απόλυτο 5/5 απέναντι στον επερχόμενο αντίπαλο του.

Η προϊστορία όλων των αναμετρήσεων:
2009-2010
2-0
2010-2011
2-0

Κρέντη-Μυρίκη


Το μεγάλο ματς της 16ης αγωνιστικής θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο του Κερασοχωρίου. Κρέντη και Μυρίκη «μονομαχούν» με φόντο την κατάληψη της 3ης θέσης. Και οι δυο έχουν κάνει μια σταθερή σαιζόν, που τους φέρνει στα play off και στην διεκδίκηση του τίτλου.
Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις πολύ καλές εμφανίσεις, παίρνοντας ένα εμφατικό διπλό μέσα στην Παλαιοκατούνα επί του Αγίου Προκοπίου. Διανύουν μια από τις δυο καλύτερες σαιζόν της 8χρονης ιστορίας τους. Το συγκρότημα του Γιώργου Χρυσαφόπουλου με την ενδεχόμενη κατάκτηση των τριών βαθμών πολύ δύσκολα θα χάσει την 3η θέση.
Οι «κόκκινοι» στραβοπάτησαν με την Ποταμιά, «πέφτοντας» από την 3αδα, στην οποία θα επιδιώξουν να επανέλθουν στην τελευταία δύσκολη έξοδο του. Το ντεμπούτο του αναμένεται να κάνει ο Λάμπρος Φλωράκης, ενώ η παρουσία του έμπειρου νεοαποκτηθέντα Βαγγέλη Τριανταφυλλόπουλου προσέδωσε άλλο «κύρος» στην ομάδα του Βασίλη Φούκα
Η Μυρίκη έχει το απόλυτο 4/4 στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με την Κρέντη, από την οποία μάλιστα δεν έχει ηττηθεί ποτέ!. Ο αγώνας του α΄ γύρου έληξε ισόπαλος με 0-0, με την ένταση να κυριαρχεί στο τέλος του.

Η προϊστορία όλων των αναμετρήσεων:
2006-2007
1-3
2008-2009
1-2
2009-2010
0-1
2010-2011
1-2

Αίολος-Φραγκίστα


Με πρώτο φαβορί την γηπεδούχο ομάδα θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας μεταξύ Αιόλου και Φραγκίστας στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Θα κοντραριστούν δυο από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ευρυτανίας.
Ο Αίολος του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου πέρασε με επιτυχία το «τεστ» του Κερασόβου, στο οποίο τον πήρε από τις «πλάτες» του ο Εμμάνουελ Τζόνι. Η ομάδα του Προφήτη Ηλία θέλει τους τρεις βαθμούς, ώστε να «κλειδώσει» την 2η θέση. Την πρώτη του εμφάνιση θα κάνει ο Νιγηριανός Τζέιμς Ουσμάν Αλί, ο οποίος θα ενισχύσει σημαντικά την νέα του ομάδα κυρίως στα μπαράζ ανόδου.
Η Φραγκίστα γνώρισε την συντριβή από τα Άγραφα, σε έναν αγώνα που σημαδεύτηκε από επεισόδια. Έχει ένα αρνητικό σερί 6 αγωνιστικών. Στα περισσότερα παιχνίδια δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί τις τελικές προσπάθειες, που δημιούργησε. Η ομάδα του Βασίλη Παπαδήμου θα παραταχτεί για μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι να κάνει και την έκπληξη.
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι Καρπενησιώτες επικράτησαν με 4-0, χωρίς να αντιμετωπίσουν δυσκολίες.

Η προϊστορία των τελευταίων-ετών:
2003-2004
11-0
2004-2005
3-1
2005-2006
4-5
2006-2007
5-3
2007-2008
0-0

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες
16η αγωνιστική Α΄ ΕΠΣΕ (3/4-3-2012) 15:00

Ραπτόπουλο-Άγραφα 4-3-2012 Γηπ. Ραπτοπούλου
Διαιτητής: Νικόλαος Κακουλίδης(ΣΔΠ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΣΔΠ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Γρηγόρης Πολυχρόνης(ΣΔΠ Ευρυτανίας)

Άγιος Προκόπιος-Κεράσοβο 4-3-2012 Γηπ. Παλαιοκατούνας
Διαιτητής: Γιώργος Δροσίνης(ΣΔΠ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Βασίλης Λάμπρου(ΣΔΠ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Γιώργος Στοφόρος(ΣΔΠ Ευρυτανίας)

Κρέντη-Μυρίκη 4-3-2012 Γηπ. Κερασοχωρίου
Διαιτητής: Χρήστος Σταμάτης(ΣΔΠ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Βαγγέλης Λαθύρης(ΣΔΠ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Ηλίας Γαλάνης(ΣΔΠ Ευρυτανίας)

Αίολος-Φραγκίστα 3-3-2012 Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου
Διαιτητής: Βαγγέλης Λαθύρης(ΣΔΠ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΣΔΠ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Γιώργος Δροσίνης(ΣΔΠ Ευρυτανίας)


Πηγή : EvrytaniaSport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις