" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Γκέκας: "Δεν πάμε για τουρισμό στο EURO 2012"







Ο Φάνης Γκέκας, έθεσε ως πρωταρχικό στόχο την πρόκριση της Εθνικής στην δεύτερη φάση του EURO 2012.

Για την προετοιμασία της Εθνικής και το φιλικό με το Βέλγιο στο Παγκρήτιο: "Προετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το φιλικό με το Βέλγιο θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για μας. Το Βέλγιο είναι καλή ομάδα και παίζει με στυλ που ταιριάζει στους αντιπάλους μας στα τελικά του Euro. Ελπίζουμε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο. Όσες φορές έχουμε παίξει εκεί, ο κόσμος έχει δείξει την αγάπη του στην ομάδα και γεμίζει το γήπεδο. Θα δούμε τις αδυναμίες μας, ο προπονητής θα δει τι χρειάζεται και τι όχι, και πιστεύω πως στα τελικά θα είμαστε έτοιμοι".
Για τους στόχους της Εθνικής στα τελικά του Euro 2012: "Όταν συμμετέχεις σε μια τέτοια διοργάνωση, δεν πας για τουρισμό. Πας για το κάτι παραπάνω. Ο πρωταρχικός στόχος είναι να περάσουμε στη δεύτερη φάση. Δεν έχουμε κάποια πολύ μεγάλη ομάδα στον όμιλό μας, αλλά όλοι οι αντίπαλοι είναι στο ίδιο επίπεδο και αυτό καθιστά ανοικτή την πρόκριση. Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, ώστε η ομάδα να πετύχει αυτό που θέλει".
Για το αν το θέμα παραμονής ή όχι του Φερνάντο Σάντος επηρεάζει την Εθνική: "Είναι πολύ νωρίς για να επηρεαστεί το κλίμα της ομάδας από κάτι τέτοιο. Έχει πολύ χρόνο μπροστά του για να αποφασίσει. Θα δούμε. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, που έχει φτιαχτεί όλα αυτά τα χρόνια και δύσκολα θα χαλάσει".
Για τις πολλές επιλογές που έχει ο Φερνάντο Σάντος: "Ο ρόλος του προπονητή είναι δύσκολος. Για να χρησιμοποιεί τόσους παίκτες ο προπονητής, πάει να πει ότι υπάρχει καλό υλικό. Είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος, αλλά παράλληλα η επιλογή γίνεται δύσκολα".
Για τις εντυπώσεις του από την Τουρκία και τη Σαμσουνσπόρ: "Είναι πολύ ωραία. Οι εντυπώσεις μου είναι πάρα πολύ θετικές από όσα έχω συναντήσει στην Τουρκία. Προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα, ο κόσμος με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και μου δείχνει συνέχεια την αγάπη του. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό, με αγκάλιασαν σαν να ήμουν δικό τους παιδί.
Οι συνθήκες εργασίας είναι πάρα πολύ καλές. Η Σαμσουνσπόρ είναι μια καινούρια ομάδα, με πολύ καλές εγκαταστάσεις και καλά οργανωμένη. Είμαστε σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Απομένουν έξι αγωνιστικές ακόμη, τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά σίγουρα δεν θα καταθέσουμε τα όπλα".
Για το αν θα παραμείνει και του χρόνου στην Τουρκία: "Γιατί όχι; Είναι πολύ νωρίς. Έχω συμβόλαιο μέχρι το Μάιο και από εκεί και πέρα θα αποφασίσω. Υπάρχει πολύς χρόνος ακόμη".
πηγή www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις