" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Έβγαλε συμπεράσματα!



Έβγαλε συμπεράσματα!

Την ευκαιρία να βγάλει κάποια συμπεράσματα για την συνέχεια του πρωταθλήματος είχε ο Τάκης Λεμονής καθώς ο Παναιτωλικός έδωσε φιλικό με τον Οδυσσέα Νυδρίου και επικράτησε 2-0.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε την ευκαιρία να τσεκάρει τους παίκτες του μετά από την πρώτη εβδομάδα, μετά από καιρό, στην οποία ο Παναιτωλικός δεν είχε παιχνίδια να δώσει. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν και χάρη σε τέρματα των Καραμαλίκη και Χαριστέα έφτασαν στο 2-0.

Ο προπονητής Τάκης Λεμονής χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες. Στο α’ ημίχρονο αγωνίστηκαν: Μπαμπανιώτης, Παλαιολόγος, Κούσας, Ντολεζάι, Πασάς, Μουμίν, Ρότσα, Φερνάντες, Μεταξούλης, Ακαλέ, Καραμαλίκης.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν: Τσενάμο, Σιόντης, Σμίλτος, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μητρόπουλος, Μπελεβώνης, Θεοδωρίδης, Ακαλέ (60’ Καπνόπουλος), Μπουμάλ, Χαριστέας.

Για τον Οδυσσέα αγωνίστηκαν οι: Μπάμπης, Σκαμνέλος, Βρακατσέλης, Ψαρρόπουλος, Κτενάς, Μηνάς, Ματούλας, Δήμας, Γαζής Σ., Ντέτσικας, Καλογέρης. Επίσης οι: Παίδαρος, Φράγκος, Γαζής Ν., Καββαδάς Σ., Σαζικασβίλι, Βακουφτσής.

Σε προπόνηση που έγινε το πρωί συμμετείχαν οι Ονουάτσι, Άντι, Βιντάλ, Μπράντι, Ζέρης, ενώ θεραπεία έκαναν οι τραυματίες Μπλάζιτς, Ετζενγκέλε, Κουτρομάνος. Η επόμενη προπόνηση θα γίνει το πρωί της Κυριακής στο EMILEON SportCenter.


πηγή www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις