" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Σε κλοιό διαδηλωτών και σήμερα η Βουλή

Σε κλοιό διαδηλωτών και σήμερα η Βουλή
Χιλιάδες άνθρωποι έχουν βρεθεί και σήμερα στην πλατεία Συντάγματος για να διαδηλώσουν κατά του νέου μνημονίου και για τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, συμμετέχοντας στο πανεργατικό συλλαλητήριο που πραγματοποιεί η ΓΣΣΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος είναι κλειστοί ενώ υπάρχει και ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Κινητοποιήσεις στο Σύνταγμα είναι προγραμματισμένες μέχρι και το απόγευμα, στις 4 από το δίκτυο συνδικαλιστών της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, στις 5 από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στις 6 από τους Αγανακτισμένους.

Στις 5 είναι επίσης προγραμματισμένη μοτοπορεία Αγανακτισμένων από την πλατεία Καραϊσκάκη προς το Σύνταγμα.

Αισθητή είναι η παρουσία των ξένων μέσων ενημέρωσης στο κέντρο της Αθήνας, με Ευρωπαίους -και όχι μόνο- δημοσιογράφους να καλύπτουν την κινητοποίηση.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, κάλεσε τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο,

 «για να υπερασπιστούν το Σύνταγμα τους νόμους και τη Δημοκρατία», 

ενώ έκανε λόγο για την ανάγκη της δημιουργίας ενός νέου παλλαϊκού κινήματος αντίστοιχου με εκείνο του «1-1-4».



http://www.iefimerida.gr/

1 σχόλιο:

  1. Αίσχος !! Υπάρχουν ακόμα αυτοί ως "ηγέτες" του συνδικαλισμού;; Αυτοί που λαμβάνουν 177,000€ ;; Τι δουλειά έχει ένας εργαζόμενος των 400€ και 500€ με δαύτον;;; Τί παριστάνει;; Τον Σωτήρα;; Τί περιμένει ο κόσμος στο Σύνταγμα και δεν τον έχει γρονθοκοπήσει μέχρι τελικής πτώσης;; Τι κοινό έχει ένας βιομήχανος-συνδικαλιστής με τον απλό φτωχό λαό; Απολύτως τίποτα ! Διαφορετικές οι επιδιώξεις και δεν πρόκειται να συνεχίσουν οι τύποι αυτοί να αμαυρώνουν το συνδικαλιστικό κίνημα και ιδίως να είναι πρόεδροι σε τριτοβάθμιο επίπεδο.Η αλλαγή ήρθε και είναι εδώ! Αίσχος πια με τους τεμπέληδες-συνδικαλιστές-ακαμάτηδες της δεκαετίας του 80 με τις αμοιβές των 177,000€ Έξω από το Σύνταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις