" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής,το "κέρατο" και τα...βάσανά του

φωτο από vimaonline.gr
Το πάθος του για το γυναικείο φύλο πλήρωσε πολύ ακριβά πασίγνωστος, ξένος άσσος του ποδοσφαίρου που αγωνίζεται αυτή την περίοδο στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σύλλογο της χώρας μας.Η σύζυγός του δημοφιλούς ποδοσφαιριστή...


 τον έπιασε ¨στα πράσα¨, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι με την ερωμένη του. Μήλον της έριδος; γνωστό μοντέλο και πρώην συμπαρουσιάστρια μεγαλοδημοσιογράφου - εκδότη. Το όλο περιστατικό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vimaonline.gr, έγινε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο σπίτι του Ποδοσφαιριστή στα νότια Προάστια, όπου και διέμενε το τελευταίο διάστημα με την ομολογουμένως καλλονή γυναίκα του.

Ο νεαρός άσσος και καρδιοκατακτητής, που κατά το παρελθόν δεν είχε δώσει τέτοιου είδους δικαιώματα αλλά ούτε και τροφή για σχόλια, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο πάθος του για το γυναικείο φύλο και όπως όλα δείχνουν τη ροζ αυτή περιπέτεια θα την πληρώσει με ένα… διαζύγιο!

Το χρονικό της απιστίας
Πριν από περίπου ένα μήνα, η σύζυγός του είχε βγει για ψώνια στα εμπορικά καταστήματα των νότιων προαστίων. Φεύγοντας μάλιστα ενημέρωσε τον άντρα της ότι θα επέστρεφε νωρίς το απόγευμα. Ωστόσο το πρόγραμμα άλλαξε και για κακή της μάλλον τύχη, εκείνη γύρισε στο σπίτι πιο νωρίς… μπαίνοντας μέσα δεν πίστευε στα μάτια της! Το τί ακολούθησε, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της γειτονιάς, δεν περιγράφεται!

Η απατημένη σύζυγος εξαγριωμένη από το θράσος του άσου των γηπέδων άρχισε να ωρύεται, να φωνάζει και να βρίζει με χυδαίες λέξεις τόσο τον σύζυγο, αλλά και το γνωστό μοντέλο που από τύχη γλίτωσε από τα νύχια της εξαγριωμένης γυναίκας. Έντρομοι οι γείτονες, ακούγοντας τις φωνές και στην ιδέα ότι κάτι κακό μπορεί να συμβεί, κάλεσαν την αστυνομία. Επί τόπου έφτασαν δυο περιπολικά με τέσσερις άνδρες, οι οποίοι προσπάθησαν να ηρεμήσουν την οργισμένη γυναίκα. Μάταια όμως!

Αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθούν και οι δυο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου και συνεχίστηκε ο διαπληκτισμός μεταξύ τους. Στελέχη της ποδοσφαιρικής ομάδας, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, έσπευσαν στο Α.Τ.  και προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν, λέγοντάς τους ότι το επεισόδιο πρέπει να σταματήσει εκεί γιατί εάν πάρει διαστάσεις αυτό θα ήταν πολύ άσχημο για την καριέρα του ποδοσφαιριστή, αλλά και για την ομάδα που πρόσφατα έδωσε ένα μεγάλο χρηματικό πόσο για να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Το ζευγάρι αποχώρησε, επέστρεψε στο σπίτι του και ύστερα από κοινή απόφαση και των δύο, αποφάσισε αρχικά να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο του. Ωστόσο, λέγεται πως η ζωή του διεθνούς άσσου έχει γίνει κόλαση, αφού η πληγωμένη σύζυγος δεν μπόρεσε τελικά να ξεπεράσει την απιστία του άντρα της. Έτσι λοιπόν ελέγχει και την παραμικρή του κίνηση και τσεκάρει συνεχώς το κινητό του τηλέφωνο, ψάχνοντας για ύποπτα στοιχεία.

Μάλιστα το ποτήρι λέγεται ότι ξεχείλισε όταν σε μια πρόσφατη έξοδό τους στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στην Κηφισιά, το ζευγάρι ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση μέσα σε κεντρικό κατάστημα της περιοχής, με αποτέλεσμα να παρέμβουν και πάλι άνθρωποι του ιστορικού συλλόγου στον οποίο αγωνίζεται ο γνωστός ποδοσφαιριστής για να κατευνάσουν τα πνεύματα και να βοηθήσουν το ζευγάρι να συμφιλιωθεί.

Μετά όμως και απ΄ αυτό το περιστατικό, η σύζυγος του διεθνούς άσσου επέστρεψε στο σπίτι τους και μάζεψε τα πράγματά της, με αποτέλεσμα να γυρίσει στην πατρίδα της και να τον εγκαταλείψει οριστικά.

Η επόμενη μέρα και ο πονοκέφαλος για την ομάδα
Τα προβλήματα όμως για το αγαπημένο παιδί της εξέδρας, όπως τον αποκαλούν οι φίλαθλοι της ομάδας του, δεν σταματούν εδώ. Σε πρόσφατη νυχτερινή του έξοδο, ο ποδοσφαιριστής ήπιε λίγο παραπάνω και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα κάτι τρομερό! Κατά την επιστροφή του στο σπίτι, τις πρώτες πρωινές ώρες, τράκαρε πολύ σοβαρά και το πολυτελές αυτοκίνητό του μάρκας, Audi R8 καταστράφηκε! Από θαύμα όμως ο ίδιος γλίτωσε από τη σφοδρή σύγκρουση, χωρίς καν να τραυματιστεί.

Όλα αυτά έχουν προβληματίσει πολύ έντονα τον πρόεδρο της ομάδας, ο οποίος έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή και ο οποίος τον βλέπει τώρα με αυτές τις ενέργειές του να θέτει σε κίνδυνο τον ίδιο του τον εαυτό και να εκθέτει σε μεγάλο βαθμό τόσο τον ίδιο όσο και τον προπονητή του που τον εμπιστεύτηκε. Γι αυτόν λοιπόν τον λόγο ο πρόεδρος, θέλοντας να τον προστατέψει, έδωσε εντολή σε ανθρώπους της ομάδας να βρίσκονται αρκετές ώρες δίπλα στον παίκτη, τόσο για να τον στηρίζουν ψυχολογικά αλλά και για να αποτρέψουν - εάν χρειαστεί- παρόμοιες αυτοκαταστροφικές του ενέργειες. 


 http://planet-greece.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις