" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ληστές πυροβόλησαν φοιτητές μέσα στην εστία του Ζωγράφου

Συνελήφθη 37χρονος!!!! αλλοδαπός που έμενε παράνομα στην εστία και είχε στην κατοχή του και ναρκωτικά


Στο άσυλο και ακόμα παραπέρα...
 

Διαβάστε το συμβάν και θα καταλάβετε τι γινόταν τόσο καιρό εκεί μέσα υπό την ανέχεια της πολιτείας και κάποιων που εκμεταλλευόντουσαν το άσυλο..

Σύμφωνα με την Αστυνομία όλα ξεκίνησαν  τις πρώτες πρωινές ώρες, εντός των νέων φοιτητικών εστιών του ΕΜΠ, στου Ζωγράφου, όταν δύο φοιτητές, ένοικοι δωματίων αντελήφθησαν δύο άγνωστα άτομα να προσπαθούν να διαρρήξουν διαμέρισμα του ισογείου. Οι δύο  δράστες που τους αντιλήφθηκαν τράπηκαν σε φυγή και ένας από αυτούς γυρίζοντας προς το μέρος τους πυροβόλησε εναντίον τους με ανθρωποκτόνο πρόθεση, πλην όμως αστόχησε.

Οι αστυνομικοί που κατέφθασαν στο σημείο του επεισοδίου, ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους της εστίας, ότι οι δύο  άγνωστοι δράστες βρίσκονται πιθανότατα κρυμμένοι εντός δωματίων της εστίας.
Δικαστική λειτουργός συνοδεία αστυνομικών , διενήργησαν έρευνες σε τέσσερα δωμάτια της εστίας, στα τρία εκ των οποίων βρέθηκαν:

-    Στο πρώτο δωμάτιο ποσότητα κάνναβης μικτού βάρους 22 γραμμαρίων, έξι κλειδιά αυτοκινήτων, ένας σιδερένιος λοστός, ένα  μεταλλικό σφυρί, ένα  immobilizer, μία οθόνη Η/Υ και μία ηλεκτρική κιθάρα.
-    Στο δεύτερο δωμάτιο ποσότητα κάνναβης μικτού βάρους 1.008,7 γραμμαρίων.
-   Στο τρίτο δωμάτιο εντός του οποίου βρέθηκε να διαμένει παράνομα ο συλληφθείς, ποσότητα κάνναβης μικτού βάρους 3,4 γραμμαρίων, μία βαριοπούλα, ένα σφυρί, τρία κλειδιά αυτοκινήτου, τρεις γυάλινες συσκευές που χρησιμοποιούνται για χρήση ναρκωτικών ουσιών, ένας  ναργιλές, τέσσερα  κινητά τηλέφωνα, μία συσκευή GPS και ένα  φυσίγγιο των 9mm.

Ο Πολωνός με το πιστόλι

Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκε και ένας 37χρονος Πολωνός , σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας. Ο αλλοδαπός συνελήφθη, νωρίς σήμερα το πρωί, να κατέχει ναρκωτικές ουσίες και συσκευές χρήσης ναρκωτικών ουσιών , φυσίγγιο όπλου των 9 mm, ενώ όπως διαπιστώθηκε, διέμενε παράνομα σε δωμάτιο της φοιτητικής εστίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις