" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Σώπα ρε μεγάλε! Μας έπεισες ....

Διαβάσαμε την παρακάτω είδηση και καταλάβαμε πόσο μαλάκες περνάει τους Έλληνες ο Βενιζέλος . Για να μας δείξει  το μεγαλείο του και το πόσο ευαίσθητος είναι (μη χέσω…)  κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε την Παρασκευή, ανέφερε ότι έλαβε ένα e-mail από μία πολύτεκνη μητέρα η οποία του έγραψε σε ένα απλό μήνυμα ότι: «Είμαι μητέρα 16 παιδιών και πρέπει να πληρώσω το ειδικό τέλος κατανάλωσης».
Αμέσως μετά ο κ. Βενιζέλος, τινάχθηκε από την καρέκλα του με ταχύτητα μαύρης γαζέλας και, σύμφωνα πάντα με όσα είπε ο ίδιος επικοινώνησε με τη διοίκηση της ΔΕΗ και ζήτησε: «όχι απλώς να μην εισπραχτεί το τέλος, αλλά και το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος να είναι πάγια χορηγία της ΔΕΗ σε μια τέτοια οικογένεια». «Και φυσικά θα την απαλλάξουμε και από το ειδικό τέλος και πρέπει να δούμε και τι άλλα μέτρα θα πάρουμε», πρόσθεσε!!  
Χαρακτήρισε, μάλιστα, «ακραίο» το παράδειγμα, ωστόσο τόνισε ότι «είναι ένα καλό παράδειγμα για να πούμε ότι κανείς δεν έχει το πλεονέκτημα της ευαισθησίας σε σχέση με κάποιους που εμφανίζονται να έχουν το μειονέκτημα της σκληρότητας. Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί, δεν υπάρχουν ευαίσθητοι και λιγότερο ευαίσθητοι, δεν υπάρχουν οπαδοί της ανάπτυξης και οπαδοί της ύφεσης».
Σώπα ρε μεγάλε ευαίσθητε και καλόκαρδε σωτήρα της χώρας! Μας έπεισες....


http://online-pressblog.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις