" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!


Τα μαλλιά τους τραβάνε στην Ιπποκράτους από τα στοιχεία της δημοσκόπησης που έφτασαν στα γραφεία του κόμματος και δείχνουν το κυβερνών κόμμα να κρατάει με νύχια και με δόντια την δεύτερη θέση, νοιώθοντας πλέον την καυτή ανάσα του ΚΚΕ!
Σύμφωνα με πληροφορίες του paraskhnio.gr, την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να δημοσιευτεί δημοσκόπηση, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ θα φέρει το ΠΑΣΟΚ να προηγείται βραχεία κεφαλή του ΚΚΕ, με το κόμμα του Περισσού να εμφανίζει εντυπωσιακή άνοδο, όπως επίσης και εκείνο του ΣΥΡΙΖΑ!
Βεβαίως τα στοιχεία της δημοσκόπησης γνωστοποιήθηκαν στα γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους, με τους ανθρώπους εκεί να τραβάνε τα μαλλιά τους και να σπεύδουν να τα γνωστοποιήσουν, που αλλού; Στο Μέγαρο Μαξίμου...
Εκεί, όμως, οι πληροφορίες λένε πως τους περίμενε και νέα κρυάδα, καθώς διαπίστωσαν πως μάλλον αδιαφόρησαν παρά προβληματίστηκαν από την κατάρρευση του κόμματος στην ελληνική κοινωνία.
Έτσι, η απάντηση που έλαβαν από επίσημα χείλη παρά τω πρωθυπουργώ ήταν πως η δημοσκόπηση δεν είναι επί της παρούσης: «Αυτό που μας καίει, τώρα, είναι να περάσει το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών...».
Μιλάμε για την απόλυτη προσήλωση στο άρμα της τρόϊκας...

http://www.paraskhnio.gr/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις