" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Έστελναν η μια στην άλλη τις γυμνές φωτογραφίες των συζύγων τους



Μέχρι και… ξύλο παρ’ ολίγο να «πέσει» το προηγούμενο Σάββατο μεταξύ τριών φιλικών ζευγαριών, στην Πάτρα όταν ο ένας άνδρας ανακάλυψε… τυχαία αυτό που έκαναν μεταξύ τους, η γυναίκα του με τις γυναίκες των άλλων δύο ανδρών.





Και τι ήταν αυτό; Ανταλλαγή φωτογραφιών μέσω κινητού τηλεφώνου που είχαν τραβηχτεί κατά τη διάρκεια των προσωπικών στιγμών τους!
Τα ζευγάρια έχουν φιλική σχέση μεταξύ τους λόγω των τριών γυναικών, οι οποίες είναι φίλες από τα εφηβικά τους χρόνια. Από τότε που παντρεύτηκαν δεν διέκοψαν τη μεταξύ τους επαφή και αντιθέτως άρχισαν να κάνουν κολλητή παρέα και μαζί με τους συζύγους τους. Μόνο που φαίνεται πως δεν ξέχασαν τα… παιδιαρίσματα της εφηβικής ηλικίας. Μάλλον τα έλεγαν και τα… έδειχναν όλα, κι αυτό αν αγνοία των ανδρών τους.
Το προηγούμενο Σάββατο, οι τρεις φίλες βρέθηκαν σε μαγαζί των Υψηλών Αλωνίων και μαζί τους ήταν οι δύο από τους τρεις συζύγους.
Οι δύο άνδρες άρχισαν να μιλούν μεταξύ τους ενώ οι γυναίκες ασχολούντο με τα κινητά τους τηλέφωνα. Γελούσαν αλλά δεν αποκάλυπταν στους άνδρες το λόγο.
Μέχρι που κάποια στιγμή στο κινητό του ενός συζύγου αναβόσβησε η ένδειξη για μήνυμα μέσω bluetooth. Ο ίδιος πάτησε «ok» και προς μεγάλη του έκπληξη παρέλαβε μία φωτογραφία, η οποία έδειχνε το… σεξουαλικό του μόριο σε στύση!
Ο ίδιος τα έχασε. Και ακόμα περισσότερο, όταν είδε ότι η φωτογραφία είχε σταλεί από το τηλέφωνο της γυναίκας του. Μόλις κοίταξε αυτή και τις φίλες της, κατάλαβε τι συμβαίνει και απαίτησε να του παραδώσου τα τηλέφωνά τους.
Έστελναν γυμνές φωτογραφίες των συζύγων με bluetooth!
Αυτό που αποκαλύφθηκε ήταν πως οι τρεις γυναίκες έστελναν η μία στην άλλη -μέσω bluetooth- γυμνές φωτογραφίες των συζύγων τους! Όμως από λάθος της μιας συζύγου, μία από τις φωτογραφίες εστάλη στο κινητό του, αφού είχε ανοικτή τη σύνδεση.
Στην παρέα δεν άργησε να υπάρξει ένταση. Ο σύζυγος άρχισε να βρίζει δυνατά και σηκώθηκε από την καρέκλα του παρασέρνοντας μέχρι και το τραπέζι και όλα αυτά μπροστά στα μάτια των άλλων θαμώνων. Και μόλις η γυναίκα του αντέδρασε, λέγοντάς του πως ήταν υπερβολικός, έγιναν ακόμα χειρότερα τα πράγματα, ενώ και ο δεύτερος άνδρας της παρέας βγήκε από τα ρούχα του.
Τα δύο ζευγάρια και η τρίτη γυναίκα της παρέας άρχισαν να διαπληκτίζονται σε κοινή θέα. Μέχρι και σπρωξίματα έπεσαν στην πλατεία! Τα πνεύματα ηρέμησαν μόνο με την παρέμβαση του μαγαζάτορα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις