" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ

Μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο των 2 νεαρών αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έγινε σήμερα στο σημείο όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή. Την δέηση παρακολουθήσαν συγγενείς, φίλοι, απλός κόσμος, αλλά και εκατοντάδες συνάδελφοι τους...

Η φονική συμπλοκή με τους αδίστακτους κακοποιούς σημειώθηκε την 1η Μαρτίου» με τραγικό απολογισμό δύο ένστολους νεκρούς και άλλους δύο τραυματίες. οι. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στη λεωφόρο Κηφισού στο ύψος του Ρέντη και ήρθε να προστεθεί σε δύο ανάλογα με ανταλλαγές πυροβολισμών μεταξύ κακοποιών και αστυνομικών τον Φεβρουάριο στη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία.
Οι αστυνομικοί, επιβαίνοντας σε δύο μοτοσικλέτες, καταδίωκαν Ι.Χ. μάρκας Volvo με τρεις επιβάτες που ήταν ύποπτοι για ληστεία, η οποία είχε σημειωθεί νωρίτερα στο Μενίδι. Το αυτοκίνητο, που ήταν κλεμμένο, εισήλθε σε παράδρομο της λεωφόρου Κηφισού, σταμάτησε απότομα και κάποιοι από τους επιβάτες κατέβηκαν και «γάζωσαν» στην κυριολεξία τους αστυνομικούς. Ο 23χρονος Ιωάννης Ευαγγελινέλης μεταφέρθηκε νεκρός από σφαίρα στο κεφάλι στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή και ο 22 ρονος Γεώργιος Σκυλογιάννης με ανάλογο τραύμα. 

TO FIMOTRO ΣΤΟ IPHONE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις