" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Καρπενήσι : 50χρονος έκλεψε 64 λίτρα πετρελαίου από αποθήκη δασαρχείου



ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ
50χρονος συνελήφθη στην περιοχή Φουρνά Ευρυτανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας, για κλοπή ποσότητας πετρελαίου μετά από καταδίωξη.

Συγκεκριμένα ο 50 χρονος το απόγευμα της Τρίτης εισήλθε σε αποθήκη Δασαρχείου που βρίσκεται εντός ανενεργού εργοστασίου ξυλείας στη Φουρνά Ευρυτανίας και αφαίρεσε 64 λίτρα πετρελαίου κίνησης, τα οποία μετάγγισε σε τέσσερα πλαστικά δοχεία. 

Αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή, εντόπισαν τον 50χρονο δράστη και επιχείρησαν να τον ελέγξουν, πλην όμως αυτός τράπηκε σε φυγή πεζός και κρύφτηκε σε ερημική δασική έκταση που περιβάλλει το εργοστάσιο.

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν και μετά από αναζητήσεις κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον ακινητοποιήσουν. 

Τα τέσσερα δοχεία με το πετρέλαιο, που βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη, κατασχέθηκαν προκειμένου το περιεχόμενό τους να αποδοθεί σε αρμόδιο υπάλληλο του Δασαρχείου. 

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του δράστη στη διάπραξη και άλλων παρόμοιων πράξεων.








 http://www.lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις