" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ο ένας (αρχιφύλακας) άδειαζε τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων κι ο άλλος (αστυφύλακας) έπαιζε "21"!


Αστυνομικοί... μπουμπούκια! Ο ένας άδειαζε με αλβανό συνεργό του τα ρεζερβουάρ αυτοκινήτων και ο άλλος έπαιζε σε παράνομη λέσχη "21" με λεφτά...

Σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, σήμερα νωρίς το πρωί στη Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, σε καφετέρια του 48χρονου συλληφθέντα εντοπίστηκαν οι υπόλοιποι έξι να συμμετέχουν σε διαμορφωμένο με τσόχα τραπέζι, ως παίκτες, στη διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παίγνιου «21» με χρηματικό στοίχημα.

Επάνω στο τραπέζι βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 341 ευρώ, ενώ στις σωματικές έρευνες που ακολούθησαν στους συμμετέχοντες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 1335 ευρώ. 

Επίσης κατασχέθηκαν 211 παιγνιόχαρτα, 86 συσκευασίες που περιείχαν παιγνιόχαρτα, έξι ζάρια και το χρηματικό ποσό των 43 ευρώ στη ταμειακή μηχανή του καταστήματος.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας 25χρονος Αστυφύλακας που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, ο οποίος με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου. 

Ο Αρχιφύλακας κι ο Αλβανός...
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα 41χρονος Αρχιφύλακας, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή ποσότητας καυσίμου από τον αποθηκευτικό χώρο (ρεζερβουάρ) ενός μηχανήματος έργων. Παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του και η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Ειδικότερα, από αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε ύστερα από καταγγελία 53χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη του μηχανήματος έργων, συνελήφθη ο 41χρονος Αρχιφύλακας ο οποίος κατηγορείται ότι προχθές (04.01.2012) το βράδυ, μαζί με έναν 26χρονο αλλοδαπό, Αλβανικής καταγωγής, αφαίρεσαν ποσότητα καυσίμου από τον αποθηκευτικό χώρο (ρεζερβουάρ) ενός μηχανήματος έργων, στον Άγιο Βλάσιο Θεσπρωτίας. 

O 41χρονος Αρχιφύλακας, συνελήφθη χθες (05-01-2012) το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. Ο 26χρονος αλλοδαπός δεν βρέθηκε κατά τη διάρκεια του αυτοφώρου και δεν συνελήφθη.
Ο συλληφθείς αστυνομικός οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. 
 
 
 http://planet-greece.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις