" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Αυτά είναι τα προνόμια των υπαλλήλων της βουλής.



Λαμόγια μετά σας φταίνε οι δημοσιογράφοι;Μια φορά και αυτοί έκαναν σωστά την δουλειά τους. 
Διαφορετικό ταμείο σε σχέση με τους συναδέλφους τους στο δημόσιο, παιδικό σταθμό, γυμναστήριο αλλά και ψώνια σε μειωμένες τιμές από ...


το κατάστημα της πολεμικής αεροπορίας είναι μερικά από τα προνόμια που απολαμβάνουν οι υπάλληλοι της βουλής.

Μάλιστα σε κάθε εκλογική αναμέτρηση έπαιρναν μετεκλογικό επίδομα 2.000 ευρώ στις περιόδους δηλαδή όπου η βουλή είναι κλειστή. Αυτήν τη φορά το συγκεκριμένο επίδομα έπεσε στα 1.000 ευρώ και κόπηκε μετά τον σάλο που προκλήθηκε και την παρέμβαση του πρωθυπουργού και του προέδρου της βουλής.

Τα προνόμια των υπαλλήλων της βουλής 

• O 15ος και ο 16ος μπορεί να καταργήθηκαν, αλλά έγιναν «κίνητρο επίτευξης στόχων».

• Τα έσοδα από τα ενοίκια που δίνουν τράπεζες και επιχειρήσεις οι οποίες νοικιάζουν συγκεκριμένους χώρους μέσα στο κοινοβούλιο πηγαίνουν στο ταμείο αρωγής των υπαλλήλων και όχι στο κράτος.

• Εξαιρέθηκαν από την υποχρεωτική υπαγωγή τους στον κλάδο κύριας σύνταξης του ΙΚΑ -ΕΤΑΜ ακόμα και όσοι προσελήφθησαν από το 2011 και μετά.

• Στέλνουν τα παιδιά τους στον εξαιρετικό παιδικό σταθμό που λειτουργεί στο υπόγειο προς τη μεριά του Εθνικού Κήπου (επειδή έχουν αυξηθεί οι ανάγκες, δημιουργήθηκε κι άλλος παιδικός σε κτίριο που παραχώρησε στη Βουλή το υπουργείο Πολιτισμού στην Πλάκα).










http://planet-greece.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις