" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Η χούντα Παπαδήμου δεν ανέχεται τις συγκεντρώσεις!



Απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις
Υπηρέτες φασιστικών πρακτικών Παπουτσής και Παπαδήμος, τσακίζουν Έλληνες πολίτες επειδή τολμούν να διαμαρτυρηθούν!!! 

Από το μεσημέρι της Κυριακής οι αγανακτισμένοι επέστρεψαν στο Σύνταγμα. Περίπου 3.000 αγωνιούντες Έλληνες πολίτες κατέβηκαν στην πλατεία του Συντάγματος για να διαμαρτυρηθούν για τα όσα συμβαίνουν, για τα όσα τους ετοιμάζουν οι λαθροκυβερνώντες. 

Όμως, η χούντα (συνέχεια της προηγούμενης του Γ. Παπανδρέου) επειδή φοβάται, τρέμει στην ιδέα πως οι Έλληνες μπορεί να ενωθούν και να διεκδικήσουν να τους επιστρέψουν όλα όσα τους έχουν κλέψει οι επιτήδειοι δοτοί και ολίγιστοι πολιτικοί και οι υπάλληλοι των τραπεζών, απάντησε δυναμικά.

Κατέβασε δυσανάλογα πολλές διμοιρίες των άλογων ΜΑΤ για να διαλύσει τον συγκεντρωμένο κόσμο. Μέχρις τις 9 μ.μ. το βράδυ της Κυριακής τα ΜΑΤ προκαλούσαν, ενώ περί τα 500 άτομα παραμένουν στο χώρο της πλατείας.

Ταυτόχρονα ένα παράξενο περιστατικό γινόταν στην κάτω πλατεία, που προτίμησε να κάνει συνέλευση ενώ τα ΜΑΤ (του γνωστού χειροφιληματία της Μιμής, Χρήστου Παπουτσή, υπουργού Προστασίας του Πολίτη) επιχειρούσαν κατά πολιτών στην πάνω πλατεία…!
 

Ακούστηκαν μάλιστα και τα εξής απίθανα από ομιλητή της συνέλευσης: “ Είναι καλύτερα να μιλάμε εδώ, παρά να μουντζώνουμε στην πάνω πλατεία…”!!! (εμείς σημειώνουμε πως δεν υπήρξαν παρά μόνο πολιτικά συνθήματα στην πάνω πλατεία, αλλά φαίνεται πως για κάποιους(;) η συζήτηση είναι προτιμότερη)

Ο λαλίστατος ομιλητής όμως δεν έμεινε σε αυτή του την δήλωση και συνέχισε με το εξής απαράδεκτο: “ …άλλωστε τα ΜΑΤ δεν κάνουν κάτι παράλογο!!! Είναι φυσικό να θέλουν να ανοίξουν το δρόμο αφού είναι λίγος ο κόσμος”!!! Πραγματικά, αν μιλούσε ο Παπαδήμος, ο Παπανδρέου, ο Γεν. Αστυνομικός Διευθυντής ή ακόμη και ο… Καρατζαφέρης, θα το καταλάβαινα… αλλά να μιλάει έτσι ένας της «κάτω πλατείας»; Πραγματικά αναρωτιέμαι, γιατί δεν θέλω να συμπεράνω…

Αξιοπερίεργο(!) επίσης είναι πως την ομήγυρη των «συνομιλούντων» της κάτω πλατείας, δεν ενοχλήθηκε καθόλου όταν διαδήλωναν δίπλα τους οι πληρωμένοι από την CIA “ αντικαθεστωτικοί” Σύριοι εναντίον του Άσαντ!!!

Αισιόδοξη νότα της συγκέντρωσης ο πιστός στα ραντεβού του Συντάγματος ηρωικός διαδηλωτής λουκάνικος, που έδωσε από νωρίς το παρόν στην πάνω πλατεία.

Σε αντίθεση με τους χιλιάδες καναπεδάκηδες που απολάμβαναν την ζεστή ατμόσφαιρα της κολάσεως, στην οποία τους καλεί η χούντα του Παπαδήμου να ζήσουν χωρίς να αντιδρούν, περιμένοντας υπομονετικά την εξαθλίωση και την πείνα!!!

Τι να πούμε στους “ ήρωες του καναπέ”;

Απλώς “ περαστικά και καλό ξύπνημα…”, στην κόλαση που σας ετοιμάζουν.



 http://filologos10.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις