" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ο υδράργυρος στο... κόκκινο, η ΕΜΥ προειδοποιεί για κύμα καύσωνα

Ηλιόλουστος καιρός με τον Υδράργυρο στα κόκκινα, η ΕΜΥ προειδοποιεί για κύμα καύ
Για σήμερα Δευτέρα, καλό θα ήταν οι ευπαθείς ομάδες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, αφού ο καιρός θα είναι αίθριος και ηλιόλουστος ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει επικίνδυνα, ενω η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και η ΕΜΥ προειδοποιούν για κύμα καύσωνα.
 
Στην Αττική, προβλέπεται γενικά αίθριος και ηλιόλουστος καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 23 έως 38 βαθμούς κελσίου, ενώ στις παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά και θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς κελσίου.
 
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν το απόγευμα στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 37 βαθμούς κελσίου.
 
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, ενώ είναι πιθανόν να σημειωθούν λίγες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 20 έως 37 βαθμούς κελσίου ενώ και στις παράκτιες περιοχές θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, με λίγες σημειωθούν τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά. ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 36 και πιθανώς κατά τόπους στα ηπειρωτικά έως και 37 βαθμούς κελσίου.
 
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς κελσίου.
 
Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς κελσίου.
 
Για αύριο Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα βόρεια και κεντρικά ορεινά. 
 
Το κύμα καύσωνα, όμως, θα συνεχιστεί ακάθεκτο, με τη θερμοκρασία να φτάνει εως και 41 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις