" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Εντός καλοκαιριού οι περικοπές στα ειδικά μισθολόγια


Πότε θα ψηφιστεί και από πότε θα ισχύσει το νομοσχέδιο για τις περικοπές 200.000 εργαζομένων στο Δημόσιο, που καλύπτονται από το καθεστώς των ειδικών μισθολογίωνΠερικοπές στα ειδικά μισθολόγια 200.000 ένστολων, γιατρών του ΕΣΥ, δικαστικών, αρχιερέων, πανεπιστημιακών και διπλωματικών υπαλλήλων έρχονται εν μέσω καλοκαιριού, με την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου, που θα ισχύσει αναδρομικά από 1ης Ιουλίου.
 
Όπως αναφέρουν τα "Νέα", σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεν προχωρήσει στην μείωση των ειδικών μισθολογίων, θα πρέπει να λάβει άμεσα ισοδύναμα μέτρα που θα αποφέρουν στα ταμεία του κράτους 600 εκατομμύρια ευρώ.
 

"Η τρόικα θέλει να γίνουν όλα όσα προβλέπονται για το 2012", δήλωσε στην εφημερίδα κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών μετά τη νέα συνάντηση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με 17 εκπροσώπους της τρόικας.
 

"Η Ελλάδα πρέπει να λάβει τα μέτρα που έχει ήδη ψηφίσει για την εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2012 ούτως ώστε να προσεγγίσει τους στόχους για τους οποίους έχει δεσμευθεί, προκειμένου να μην τρωθεί περισσότερο η αξιοπιστία της και κινδυνεύσει η επόμενη δόση του δανείου", 
δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας,  ο οποίος αναμένεται να διαβεβαιώσει τους Ευρωπαίους εταίρους του στο Eurogroup, ότι η ελληνική κυβέρνηση θα τηρήσει τους δημοσιονομικούς στόχους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις