" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΣΟΚ προκαλούν οι προκλητικές επιδοτήσεις των κομμάτων

«Έλαβαν το 2011 ακόμη μεγαλύτερη χρηματοδότηση από πέρσι!»
«Κατά τη συζήτηση που προκάλεσε η Δημοκρατική Συμμαχία στην Ολομέλεια της Βουλής τη Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου, αποκαλύφθηκε το εξής απίστευτο: ότι τα πολιτικά κόμματα της χώρας μας έλαβαν για το 2011 συνολικά 54 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή 6 εκατ. ακόμα περισσότερα από πέρσι!!!», δήλωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης.

Όπως είπε, «ο κ. Γιαννίτσης μάλιστα μας είπε το παράλογο ότι «τα χρήματα πρέπει να εκταμιευτούν, καθώς πρόκειται για νόμο του κράτους».

Συνέχισε τονίζοντας: «Αλήθεια, δεν είναι νόμος του κράτους να επιστρέφεται το ΦΠΑ στους επαγγελματίες, μικρούς ή μεγάλους; Αλήθεια, δεν είναι νόμος του κράτους να τιμωρούνται οι μεγαλοοφειλέτες; Αλήθεια, δεν είναι νόμος του κράτους να πληρώνει το Δημόσιο τους ιδιώτες στους οποίες χρωστά χιλιάδες ευρώ; Αλήθεια, δεν είναι νόμος του κράτους να πληρώνονται κανονικά οι συντάξεις;

Βασικός κανόνας κάθε ευνομούμενης Πολιτείας και κάθε Κράτος Δικαίου είναι η ισονομία και η πλήρης εφαρμογή των νόμων από όλους και προς όλους, όχι μια κατ’ επιλογήν εφαρμογή, ανάλογα του πως μας συμφέρει…».

http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις